Informujemy, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie. 
    
 
Hike.pl > Opinie
Ilość znalezionych pozycji: 1547
Pozycje: 1 - 25
07-26-2013
Wygodne w porównaniu do wkładki mimo. Dużo lepiej przylegają, lepiej odprowadzają pot i przede wszystkim nie robią się płaskie jak w rogelli czy mimo. Porównuje je do endury, podobny poziom a cenna niższa. Według rozmiarówki wziąłem M i jest nieco za mała więc jak ktoś się mieści w górnej normie niech bierze większe
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (7) / Nie (0)
10-12-2014
Bardzo miękka, przyjemna tkaniny oraz płaskie szwy zapobiegaja otarciu podczas ktywności! Dodatkowo posiada doskonałe właściwości utrzymywania odpowiedniej temperatury ciała jak również odprowadzania wilgoci. Bielizna daje uczucie świeżości pomimo całego dnia użytkowania, bardzo ją polecam !
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (4) / Nie (0)
10-12-2014
Używałem przez 6 lat takie spodnie ale to co dostałem teraz (tamte się zużyły) jest jakimś nieporozumieniem.Tkanina (podszewka) twarda i drapiąca,na szwy zastosowano dziwny materiał,który drapie nieosłoniętą skórę.Jednym słowem jakość tego wyrobu pogorszyła się katastrofalnie przez te lata.Myślę,że trzeba będzie stosować jakieś rajtuzy do czasu aż te elementy się zmiękczą.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (4) / Nie (3)
10-12-2014
Te jony srebra rzeczywiście działają i majtki dłużej wydają się świeże. Nadają się na narty.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
10-12-2014
Nic dziwnego, że ten kostium jest przeceniony. Osobom wysokim (pow.168cm wzrostu) i noszącym stanik powyżej rozmiaru B stanowczo nie polecam - fatalny krój. Jest uszyty na osoby krępe, o krótkim, szerokim tułowiu bez talii, z małym biustem. Gumka podtrzym
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
01-29-2013
Wyjątkowo trwałe i ciepłe

Zalety: Nie mechacą się, nie kurczą, nie prują po trzech latach użytkowania

Wady: Nie widzę
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
05-13-2013
Produkt rewelacyjny. Wkładka bardzo dobra, miękka, szwy płaskie, a więc nic nie czuć podczas jazdy. Do tego nie ugniata się po "x" kilometrach.
Można ubrać pod każdy rodzaj odzieży (spodenki czy też długie spodnie)

Zalety: - wkładka
- płaskie szwy
- nie czuć potu na ciele
- szybko schną po wypraniu
- cena
- wielofunkcyjność
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
07-15-2013
Kupuję już 3 parę butów treningowo-startowych dla pronatorów - Mizuno Wave Nexus i ... moge wypowiadać się jedynie pozytywnie.
Wcześniej dosyć krytycznie podchodziłem do butów Mizuno.. - pierwszą parę zakupiłem przypadkiem - ale skoro produkt się sprawdził zarówno na długich wybieganiach, maratonach jak i ... podczas krótkich dynamicznych biegów, to kupuje dalej
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
09-21-2015
Przykro pisać, ale nie jest to udany model spodenek polskiej firmy.

Zalety: Dobra, ciekawie opracowana wkładka. Ładny design.Płaskie szwy.

Wady: W porównaniu do modelu Berkner COMP,ktory posiadam, gramatura materiału mniejsza przez co spodenki są mniej wytrzymalsze, za krótkie nogawki, za niski stan, słabej jakości gumka w pasie. Taśmy antypoślizgowe na dole nogawek marnej jakości.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (1)
06-24-2016
Niestety nie mogę polecić tych bokserek. Wkładka wszyta jest zdecydowanie za wysoko - najgrubsze części wkładki nie wypadają na wysokości kości kulszowych tylko zdecydowanie wyżej - tam, gdzie pośladki nie mają żadnej styczności z siodełkiem. Na wysokości kości kulszowych mamy tę wąską część, która w żaden sposób ich nie podpiera. Moim zdaniem jest to ewidentny błąd producenta, który jest szczególnie widoczny, kiedy porówna się ulokowanie wkładki z innymi spodenkami rowerowymi (wkładka zdecydowanie niżej). Być może jak ktoś przejeżdża w tych bokserkach 5 czy 10km tego nie zauważy, ale przy odległościach pow. 50km komfort jest zdecydowanie gorszy niż w przypadku jazdy w sportowych bokserkach bez wkładki. Bokserki testowałem na 3 trasach ok. 80km (50% asfalt, 50% szutry/drogi leśne). Rower touringowy z ramą cro-mo, pozycja pochylona, siodełko Fizik Aliante.

Zalety: - dobry materiał i uszycie samych bokserek

Wady: - złe umiejscowienie wkładki względem bokserek
- wkładka niskiej jakości - opis technologii to typowy bełkot marketingowy, z którego nie wynika żadna konkretna treść a sama wkładka wygląda jak tani chiński produkt (dużo kolorów, ale materiał jednorodny - tych różnych warstw tam ani nie widać ani tym bardziej nie czuć. Mam w planie przeciąć wkładkę, żeby się o tym jednoznacznie przekonać.)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
10-12-2014
Jak wspomniały poprzedniczki ekstra koszulka. A według mnie jej największe zalety to to, ze jest troszkę dłuższa z tyłu- nie mam pleców na wierzchu jak biegam no i oczywiście zawiera jony srebra. Ostatnio przerzuciłam się na rzeczy tylko i wyłącznie z tymi jonami bo faktycznie działają
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
Zgadzam się z Darią, bardzo fajna koszulka, mam takie dwie ;) Polecam!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
Ciepłe ale przede wszystkim trwałe. Mam je już parę lat, nie mechacą się, nie rozciągają. To dobry produkt.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
W epoce stringów to unikat! Kostium doskonale leży. Dostosowuje się do sylwetki. Sprawia, że wygląda się na profesjonalistę nawet przy bardzo skromnych umiejętnościach pływackich. Szwy podkreślają kształty. Materiał wytrzymały, rzeczywiście odporny na chl
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
Fajna rzecz - sprawdzone od lat bokserki Berknera z wszytą wkładką wysokiej jakości - sama wkładka warta jest tej ceny. Można je nałożyć pod długie spodnie czy też szorty. A po pewnym czasie zamienić na nowe ...
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
Długo szukałem takich bokserek, są dobrze wyprofilowane, wykonane z naturalnej bawełny i mają praktyczne krótkie nogawki-dzięki czemu czuję się w nich wygodnie. Bardzo kusząca cena tych bokserek sprawiła, że kupiłem 3 pary. Polecam serdecznie!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
Czapka doskonale odprowadza pot na zewnątrz, co daje duży komfort podczas wzmożonej aktywności na treningach i zawodach, gdy pocimy się obficiej niż zazwyczaj i z zasady ubieramy się lżej. W ciepłe, wiosenne dni opisywane nakrycie głowy będzie dobrym wyborem dla wszystkich, niezależnie od zaawansowania i formy uprawiania narciarstwa biegowego.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
Dobry produkt. Przystosowuje się do ciała, jest wygodna, termoreguluje organizm. Polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
Jedyny minus tej koszulki to cena, mam inne koszulki z tej firmy i jestem z nich zawsze bardzo zadowolona. Ta jest faktycznie bardziej dopracowana - strefy ściagające, wewnętrzny biustonosz oraz regulowane ramiączka. To moja pierwsza koszulka która ma regulowane ramiączka - duży plus za pomysł.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
Mega wygodna koszulka, która jest świetna do treningu lub innego wysiłku fizycznego, ponieważ dzięki swym właściwością anty alergicznym jak i bakteriobójczym eliminuje powstawania brzydkich zapachów no i oczywiście ma świetną termoregulacje ! Bardzo a to bardzo polecam! sama osobiście chętnie sprawie sobie kolejną sztukę
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
01-23-2013
Drążek spisuje się znakomicie. Skusiła mnie bardzo niska cena. Z pewnością dorównuje drążkom sprzedawanym na allegro za 2 razy więcej - wiem bo kiedyś kupowałem

Zalety: Super Cena !
Jakość !

Wady: Nie polecam na futryny powyżej 100 cm
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
01-24-2013
Również i ja jestem zadowolona. Fakt trochę zbyt mało rozciągliwe ale za to ciepłe i trwałe
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
01-28-2013
Super top. Jestem zadowolona , jest wygodny i niezastąpiony podczas ćwiczeń . Top sprawia, że ćwiczy się w nim komfortowo! Spelnił moje wymagania. No i oczywiście milutki dla ciała. :)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (1)
01-28-2013
Kupiłam, ze względu na niską cenę w tym sklepie. Produkt jakościowo bardzo dobry
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
03-27-2013
Spodnie rewelacyjne, jakościowo bardzo dobre, a przede wszystkim błyskawicznie schną i doskonale oddychają!! Gorąco polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)