Hike.pl > Opinie
Ilość znalezionych pozycji: 1557
Pozycje: 1 - 25
07-26-2013
Wygodne w porównaniu do wkładki mimo. Dużo lepiej przylegają, lepiej odprowadzają pot i przede wszystkim nie robią się płaskie jak w rogelli czy mimo. Porównuje je do endury, podobny poziom a cenna niższa. Według rozmiarówki wziąłem M i jest nieco za mała więc jak ktoś się mieści w górnej normie niech bierze większe
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (7) / Nie (0)
06-09-2017
Spodenki fajnie wyglądają,przyjemne w dotyku,wkładka sylikonowa.Wkładka moim zdaniem jest przesunięta za bardzo do tyłu,zwłaszcza ta największa część i zamiast chronić kości (guzy) kulszowe chroni kość ogonową i plecy powyżej niej,a raczej przy pochylonej pozycji na rowerze na niej nie siedzimy.Jakby główny sylikon był parę cm do przodu było by fajnie.

Zalety: wygląd,materiał,sylikon (gdyby był ew właściwym miejscu)

Wady: nie spełniają swojej funkcji
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (5) / Nie (0)
10-12-2014
Bardzo miękka, przyjemna tkaniny oraz płaskie szwy zapobiegaja otarciu podczas ktywności! Dodatkowo posiada doskonałe właściwości utrzymywania odpowiedniej temperatury ciała jak również odprowadzania wilgoci. Bielizna daje uczucie świeżości pomimo całego dnia użytkowania, bardzo ją polecam !
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (4) / Nie (0)
10-12-2014
Używałem przez 6 lat takie spodnie ale to co dostałem teraz (tamte się zużyły) jest jakimś nieporozumieniem.Tkanina (podszewka) twarda i drapiąca,na szwy zastosowano dziwny materiał,który drapie nieosłoniętą skórę.Jednym słowem jakość tego wyrobu pogorszyła się katastrofalnie przez te lata.Myślę,że trzeba będzie stosować jakieś rajtuzy do czasu aż te elementy się zmiękczą.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (4) / Nie (3)
10-12-2014
Te jony srebra rzeczywiście działają i majtki dłużej wydają się świeże. Nadają się na narty.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
10-12-2014
Nic dziwnego, że ten kostium jest przeceniony. Osobom wysokim (pow.168cm wzrostu) i noszącym stanik powyżej rozmiaru B stanowczo nie polecam - fatalny krój. Jest uszyty na osoby krępe, o krótkim, szerokim tułowiu bez talii, z małym biustem. Gumka podtrzym
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
01-24-2013
Również i ja jestem zadowolona. Fakt trochę zbyt mało rozciągliwe ale za to ciepłe i trwałe
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
01-29-2013
Wyjątkowo trwałe i ciepłe

Zalety: Nie mechacą się, nie kurczą, nie prują po trzech latach użytkowania

Wady: Nie widzę
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
05-13-2013
Produkt rewelacyjny. Wkładka bardzo dobra, miękka, szwy płaskie, a więc nic nie czuć podczas jazdy. Do tego nie ugniata się po "x" kilometrach.
Można ubrać pod każdy rodzaj odzieży (spodenki czy też długie spodnie)

Zalety: - wkładka
- płaskie szwy
- nie czuć potu na ciele
- szybko schną po wypraniu
- cena
- wielofunkcyjność
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
07-15-2013
Kupuję już 3 parę butów treningowo-startowych dla pronatorów - Mizuno Wave Nexus i ... moge wypowiadać się jedynie pozytywnie.
Wcześniej dosyć krytycznie podchodziłem do butów Mizuno.. - pierwszą parę zakupiłem przypadkiem - ale skoro produkt się sprawdził zarówno na długich wybieganiach, maratonach jak i ... podczas krótkich dynamicznych biegów, to kupuje dalej
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
01-27-2014
Fajne, ciepłe bokserki, jedyny minus - mimo, że dobrałam rozmiar zgodnie z tabelą rozmiarów (M), bokserki są bardzo ciasne i mało rozciągliwe, następnym razem brałabym L, mimo, że według tabelki ten rozmiar byłby za duży.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
09-21-2015
Przykro pisać, ale nie jest to udany model spodenek polskiej firmy.

Zalety: Dobra, ciekawie opracowana wkładka. Ładny design.Płaskie szwy.

Wady: W porównaniu do modelu Berkner COMP,ktory posiadam, gramatura materiału mniejsza przez co spodenki są mniej wytrzymalsze, za krótkie nogawki, za niski stan, słabej jakości gumka w pasie. Taśmy antypoślizgowe na dole nogawek marnej jakości.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (1)
06-02-2016
Witam. Trudno napisać jakąś opinie gdyż męskie spodenki zostały odesłane - żle wszyta wkładka przy pozycji pochylonej w mtb to co ma chronić jest na plecach . Drugie jeszcze nie ma kiedy , mamy smutne obowiązki do załatwiania w rodzinie.Pozdrawiam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
06-24-2016
Niestety nie mogę polecić tych bokserek. Wkładka wszyta jest zdecydowanie za wysoko - najgrubsze części wkładki nie wypadają na wysokości kości kulszowych tylko zdecydowanie wyżej - tam, gdzie pośladki nie mają żadnej styczności z siodełkiem. Na wysokości kości kulszowych mamy tę wąską część, która w żaden sposób ich nie podpiera. Moim zdaniem jest to ewidentny błąd producenta, który jest szczególnie widoczny, kiedy porówna się ulokowanie wkładki z innymi spodenkami rowerowymi (wkładka zdecydowanie niżej). Być może jak ktoś przejeżdża w tych bokserkach 5 czy 10km tego nie zauważy, ale przy odległościach pow. 50km komfort jest zdecydowanie gorszy niż w przypadku jazdy w sportowych bokserkach bez wkładki. Bokserki testowałem na 3 trasach ok. 80km (50% asfalt, 50% szutry/drogi leśne). Rower touringowy z ramą cro-mo, pozycja pochylona, siodełko Fizik Aliante.

Zalety: - dobry materiał i uszycie samych bokserek

Wady: - złe umiejscowienie wkładki względem bokserek
- wkładka niskiej jakości - opis technologii to typowy bełkot marketingowy, z którego nie wynika żadna konkretna treść a sama wkładka wygląda jak tani chiński produkt (dużo kolorów, ale materiał jednorodny - tych różnych warstw tam ani nie widać ani tym bardziej nie czuć. Mam w planie przeciąć wkładkę, żeby się o tym jednoznacznie przekonać.)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
01-01-2018
Bardzo wygodne, dopracowane technicznie rękawiczki. Bardzo przyjemne w dotyku. Jest jednak jedno „ale”. Otóż materiał, z których je wykonano choć wiatroszczelny jest bardzo cienki. Ma to swoje niezaprzeczalne plusy jednak brak warstwy izolacyjnej w praktyce oznacza, że dłonie dość dokuczliwe marzną (moje, „zimnolubnego” stworzenia) podczas biegu już przy temp. 3-4 st.C. i to z założonymi „noskami” (obejmującymi wszystkie palce). Dodam, że od temp. 7 st.C wzyż biegam bez rękawiczek stąd ich użycie staje sie komfortowe tylko w wąskim zakresie temp.

Zalety: Perfekcyjne wykonanie przekładające się na komfort użytkowania

Wady: Brak choćby cienkiej warstwy izolującej powodujący ograniczone zastosowanie do wąskiego zakresu temperatur
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (3) / Nie (0)
10-12-2014
Jak wspomniały poprzedniczki ekstra koszulka. A według mnie jej największe zalety to to, ze jest troszkę dłuższa z tyłu- nie mam pleców na wierzchu jak biegam no i oczywiście zawiera jony srebra. Ostatnio przerzuciłam się na rzeczy tylko i wyłącznie z tymi jonami bo faktycznie działają
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
Zgadzam się z Darią, bardzo fajna koszulka, mam takie dwie ;) Polecam!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
Ciepłe ale przede wszystkim trwałe. Mam je już parę lat, nie mechacą się, nie rozciągają. To dobry produkt.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
W epoce stringów to unikat! Kostium doskonale leży. Dostosowuje się do sylwetki. Sprawia, że wygląda się na profesjonalistę nawet przy bardzo skromnych umiejętnościach pływackich. Szwy podkreślają kształty. Materiał wytrzymały, rzeczywiście odporny na chl
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
Fajna rzecz - sprawdzone od lat bokserki Berknera z wszytą wkładką wysokiej jakości - sama wkładka warta jest tej ceny. Można je nałożyć pod długie spodnie czy też szorty. A po pewnym czasie zamienić na nowe ...
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
Długo szukałem takich bokserek, są dobrze wyprofilowane, wykonane z naturalnej bawełny i mają praktyczne krótkie nogawki-dzięki czemu czuję się w nich wygodnie. Bardzo kusząca cena tych bokserek sprawiła, że kupiłem 3 pary. Polecam serdecznie!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
05-14-2015
Bardzo lekka kurtka rowerowo-turystyczna, bardzo wygodna, dobrze wykrojona, praktyczna i całkiem estetyczna. Od środka posiada wewnętrzną gładką warstwę a kołnierzyk wyszyty jest przyjemnym polarem/welurem. Zamki wszywane, główny zamek po zapięciu w górnym położeniu, osłaniany małą, trójkątną wszywką. Posiada 2 duże, relatywnie wysoko umieszczone kieszenie boczne, jedną duża wewnątrz (siatkowa) jedną na piersi typu kieszeń na ski-pass i jedną na plecach (nerka). Wszystkie kieszenie (wielkość, rozmieszczenie, dostęp) są bardzo dużym atutem. Panel na plecach i przedłużany wykrój pleców pozwalają na bardzo wygodną jazdę na rowerze. Kurtka posiada otwory na kciuki a same rękawy i ww. otwory obszyte są czarną rozciągliwą tasiemką/lamówka. Ze względu na dłuższe, ale nie za długie rękawy, można ją nosić normalnie oraz z w wersji z "kciukami" (przydatne np. na biegówkach). Kurtka ma świetną wodoodporność (testy w domu i w terenie). Dobrze chroni przed wiatrem. Kurtka posiada odblaskowe elementy w postaci napisów "Viking" (fajny bajer, za to plus). Teraz kilka wad: Mimo zapewnień (!) pracownika sklepu, że kurtka jest żółta, jej prawdziwy kolor nazwałbym żółto-limonkowym. Oddychalność kurtki nie jest zła, ale nie jest rewelacyjna. Po bardzo intensywnej jeździe, ale na krótkim odcinku (2km) zaczyna robić się ciepło. Mogą zdarzyć się niedokładne wykonane egzemplarze jak mój, gdzie obszywka/tasiemka rękawa sama zaczęła się pruć (słaba nić) i wyszedł z niej materiał rękawa, na odcinku ok 3-4 cm - z tym uporałem się w domu za pomocą igły i czarnej nici. Uwaga: kurtka NIE posiada kaptura (czego byłem świadomy dokonując zakupu) Więcej wad nie zauważyłem. Jest to kurtka rowerowa, ale nadaje się też do innych aktywności: np.: wycieczek w góry i jazdy na nartach biegowych a także do codziennego użytku w mieście. Podsumowując, za tę cenę moim zdaniem WARTO. Ocena końcowa 4.5/5

Zalety: -bardzo wodoodporna (woda spływa kroplami, nie wsiąka)
-dobrze rozplanowana i wykrojona (rękawy, pas, kołnierzyk, kieszenie) i wygodna
-estetyczna i funkcjonalna
-rękawy z możliwością włożenia kciuka
-zamki sprawiają wrażenie solidnych
-bardzo lekka a mimo to dobrze chroni przed wiatrem i wilgocią
-małe, dyskretne odblaskowe napisy (Viking)
-niezła cena (za oferowany towar)

Wady: -kurtka na pewno nie jest żółta (jeżeli ktoś szuka jaskrawożółtej, cytrynowej to nie jest ten kolor)
-wykończenie niektórych szwów i obszycie tasiemki na wykończeniach rękawów - mogą zdarzać się niedokładności i wady
-przeciętna, ale nie zła oddychalność
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
Mega wygodna koszulka, która jest świetna do treningu lub innego wysiłku fizycznego, ponieważ dzięki swym właściwością anty alergicznym jak i bakteriobójczym eliminuje powstawania brzydkich zapachów no i oczywiście ma świetną termoregulacje ! Bardzo a to bardzo polecam! sama osobiście chętnie sprawie sobie kolejną sztukę
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
01-28-2013
Kupiłam, ze względu na niską cenę w tym sklepie. Produkt jakościowo bardzo dobry
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
03-27-2013
Spodnie rewelacyjne, jakościowo bardzo dobre, a przede wszystkim błyskawicznie schną i doskonale oddychają!! Gorąco polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)

 
Drogi Kliencie!

25 maja w całej Unii Europejskiej wchodzą nowe zasady dotyczące ochrony prywatności klientów.
Troszczymy się o bezpieczeństwo Twoich danych, dlatego wprowadziliśmy kilka zmian.

• zaktualizowaliśmy politykę prywatności i plików cookies
• wprowadziliśmy opcję całkowitego usunięcia konta

Zgoda na przetwarzanie danych , o którą poprosimy Cię przy składaniu zamówienia wykorzystywane tylko w zakresie potrzebnym do jego realizacji
(czyli np. Twój adres przekazywany jest firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki).

Informujemy również, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie.