Hike.pl > Opinie
Ilość znalezionych pozycji: 1458
Pozycje: 226 - 250
10-12-2014
Typowe sportowe spodnie, wygodne, choć nie bardzo tanie. Ale cenę rekompensuje trwałość i komfort. Polecam te spodnie.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (1)
10-12-2014
Ogólnie super model, strasznie wygodny, fajnie się w nich biega i jeżdzi na rowerze, Zakup trafiony w 100%!!!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Piotr Szewca about  męskie spodnie trekkingowe Milo Nito:
10-12-2014
Nie wiem czy to patriotyzm się we mnie budzi, ale w tym modelu, szytym w Polsce czuję się lepiej.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
06-11-2015
Solidne uchwyty, dzięki nim koszyk przestał wadzić o linki przerzutek
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Aga about  chwyty Ergon GP 1:
10-12-2014
Faktycznie teraz nie bola mnie dlonie po dluzszej jexdzie, polecam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Maniek about  chwyty Ergon GP 1:
10-12-2014
Mogę śmiało powiedzieć, że zakup bardzo udany i się sprawdził. Mam te ergony od ponad roku i się bardzo dobrze trzymają. Chwyty się nie starły i poprawiły zdecydowanie postawę jazdy. Zniknęło też uczucie zdrętwiałych rąk po dłuższej wyprawie. Zamówiłem sobie rozmiar L bo mam raczej duże dłonie ;) i pasują jak ulał! Jeżeli chcecie zaoszczędzić na wadze to trzeba dorzucić około 50zł i są GS1 o 50g lżejsze ale mnie waga szczerze mówiąc nie przeszkadza ;) POLECAM
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Bardzo przydatne! Nie lubię jeździć z plecakiem, jakoś tak mam a jak się jedzie z rodziną nawet do parku to każdy chce się napić a nie będę kupował 4 uchwytów. Piszę że przydatne, ponieważ jak chcę sam się przejechać to nie zabieram ze sobą całej butelki bo tyle nie wypiję, ale regulacją pozwala na "zmniejszenie" uchwytu i już mam miejsce na 500ml wodę. Warto bo uchwyt nie wydaje się ciężki i nie odczuwa się różnicy między takim a normalnym na bidon.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Kostium jest taki jak na zdjęciu.Jestem z niego bardzo zadowolona.Jedyną wadą jest to,że ramiączka na ramionach zsuwają sie za bardzo w kierunku szyi.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Agnieszka about  koszulka Craft prime Tee - biała:
10-12-2014
Bardzo fajna bluzeczka, szybka dostawa, jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Wszystko taj jak w opisie, polecam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
wietny produkt, zgodny z opisem polecam :))
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
A jak dla mnie są bardzo wygodne do ćwiczeń jak i w codziennym użytku
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
jak na rękawiczki do aktywności zimowej strasznie przewiewne i cienkie. w zasadzie dobre na lato po odcięciu palców. nie polecam na zimę bo to porażka.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (1)
Helena Stanisławska about  kask rowerowy Naxa BX1 C czarno-czerwony:
05-08-2015
Super obsługa!

Zalety: Bardzo dobra regulacja pozwalająca dopasować kask.
Przyjemna kolorystyka.
Ogólnie bardzo estetycznie wykonany.

Wady: Jak na razie nie dostrzegam żadnych :)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
05-06-2015
Super bokserki Polecam.Towar bardzo dobrej jakości,serdecznie polecam.Pozdrawiam.

Wady: Brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
05-07-2015
super mega szybka wysyłka:)

Zalety: super mega szybka wysyłka:)

Wady: brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Prześliczna malinowa i seksowna koszulka :D Właśnie dostałam paczkę z tą koszulką:):):) Polecam dziewczyny ;)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-22-2014
Produkt odpowiada moim oczekiwaniom. Solidne wykonane, dobra cena. Polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
04-07-2015
pozytywna

Zalety: same plusy
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Kuba about  kominiarka Brubeck czarna:
10-12-2014
Wyglądem nie oczarowuje, ale jest wygodna i dobrze się sprawdza przy jeżdzie na motorze. Ważne, że głowa się nie poci, bo produkt pozwala jej oddychać. Polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
wietnie chronią przed wiatrem.są lekkie a człowiek w ogóle nie czuje ich na rekach. dosłownie są jak druga skóra. są po prostu super
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Nie ma problemu z zamontowaniem, pasuje do moich tarczówek jak i brata. Dokładnie i porządnie zrobiony bagażnik a sakwy bardzo dobrze się trzymają, polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Za taką cenę to bardzo dobry błotnik, nie trzepocze i nie ślizga się więc jestem bardzo zadowolony, polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Bardzo łatwo się rozkłada. Pokrowiec jest wykonany z porządnego materiału, wygląda na to że trochę i posłuży ;)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Mieszkam w małym mieszkanie więc szukałem czegoś małych rozmiarów, co jak nie będę używać łatwo będzie gdzieś wrzucić do szafy. TO jest serio bardzo malutkie i mimo jego rozmiarów jest stabilny! Strasznie mi się spodobał, bo też nie zasłania roweru i wydaje się jakby sam stał ;D
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)

 
Drogi Kliencie!

25 maja w całej Unii Europejskiej wchodzą nowe zasady dotyczące ochrony prywatności klientów.
Troszczymy się o bezpieczeństwo Twoich danych, dlatego wprowadziliśmy kilka zmian.

• zaktualizowaliśmy politykę prywatności i plików cookies
• wprowadziliśmy opcję całkowitego usunięcia konta

Zgoda na przetwarzanie danych , o którą poprosimy Cię przy składaniu zamówienia wykorzystywane tylko w zakresie potrzebnym do jego realizacji
(czyli np. Twój adres przekazywany jest firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki).

Informujemy również, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie.