Hike.pl > Opinie
Ilość znalezionych pozycji: 1429
Pozycje: 276 - 300
10-12-2014
Fajny bezrękawnik, komfortowy i przepuszczający powietrze. Doskonale się sprawdza. Polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Ten morski kolor tego topu jest wręcz przepiękny. A co użytkowania tego topu jest on niezwykle elastyczny i można bez problemu prać go w pralce- co jest bardzo wygodne- nic się z nim nie stanie. Warto go kupić, zwłaszcza jeśli cenimy sobie wygodę i komfort podczas uprawiania sportu.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Zawsze szukałam biustonosza sportowego, który w miarę dobrze podtrzyma mój dosyć spory biust. Ten stanik spełnił moje oczekiwania, polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Produkt dobry , dobrej jakosci a przede wszystkim dobrze lezy na swoim miejscu
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Produkt dobry , dobrej jakosci a przede wszystkim dobrze lezy na swoim miejscu
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Mateusz about  męski polar Cobolt Seattle:
10-12-2014
Bardzo fajny polar,serdecznie polecam !!!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
04-24-2015
Małe, lekkie, kompaktowe narzędzie więc można je nawet i ze sobą wozić na wyprawy.

Zalety: Rozbieralne, lekkie, poręczne, niewielkie. Czyli to co rowerzyści lubią najbardziej.

Wady: Nie zauważyłem.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Kamil about  kominiarka Brubeck biała:
10-12-2014
Idealna na motocykl! Zakupiłem niedawno i jestem zachwycony. Modna, wygodna i widać, ze jest dobrej jakości. Jak za tą cenę, świetnie się sprawdza.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Biustonosz rewelacyjnie eliminuje przykre zapachy i jest bakteriobójczy, również jest dobrze dopasowany do mojego biustu ( rozmiar mojego biustu beż problemu określiłam korzystając z pomocnego artykułu umieszczonego poniżej opisu produktu). Jest trochę drogi, ale warto go zakupić. Polecam ten biustonosz wszystkim kobietom uprawiającym sport.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Dość fajna kominiarka, przydaje się w górach i na sankach z dziećmi. DObrze ochrania przed zimnem. Polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Zaskoczyła mnie tak niska cena tego kompletu, kupiłem i się nie zawiodłem. Zarówno góra jak i dół dobrze się noszą, są wygodne i dobrze przylegają do ciała. Zachęcam szczerze do zakupu. Nie zmarzniesz w tym komplecie ani trochę!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
wietnie się je nosi, w podróży się nie gniotą i idelanie dopasowują się do ciała. Polecam z całego serca, nie zawiedziecie się.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Paweł Mulak about  nogawniki rowerowe Berkner:
04-19-2015
Ok
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
wietne siodełko zapewnia wysoki komfort jazdy, jest bardzo wytrzymałe, jak do tej pory nie mialem z nim żadnych problemów, polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Mam już parę łyżek w częściach za sobą. Tej jeszcze nie złamałem a było parę okazji. Warto wydać bo jest jakość, polecam!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Bardzo mi się podoba w jaki sposób są pospawane pręty, pasuje do moich rzadko rozstawionych szprych. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, nic nie trzeszczy i montaż był dziecinnie prosty, aha i obsługa w sklepie bardzo miła, pozdrawiam :)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Ogólnie to jestem bardzo zadowolony. Miałem mały problem na początku mały problem z pierwszym montażem ale jak się przyjrzałem i zrozumiałem budowę to już poszło. Porządne wykonanie jak na razie nic się z nim nie dzieje, chroni przed błotem więc czego można chcieć więcej ;) Polecam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Po złożeniu zajmuje mało miejsca, łatwy w rozkładaniu, lekki i porządny materiał.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Fajne spodenki na rower i nie tylko. W kazdym razie polecam jak najbardziej dla lubiących ten styl i dobry wygląd.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Bokserki są niewidoczne pod odzieżą i komfortowe. Powinny się one znaleźć u każdej kobiety wśród innych fasonów bielizny, polecam, :))
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
wietna bokserka, idealnie się układa na ciele. Bardzo polecam :))
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Nie znałam tej firmy ale ich bielizna bardzo mi się spodobała, zaryzykowałam, przecież jak mi się nie spodoba to mogę zwrócić. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, dzianina jest bardzo miła dla ciała, wykonanie bardzo staranne, świetnie się w niej czuję, nawet instruktorka była pod wrażeniem.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
04-01-2015
Bardzo dobry produkt.

Zalety: Lekkość, wytrzymałość, materiały oraz staranność wykonania.

Wady: Cena
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Po prostu wspaniałe, bardzo modny model w tym sezonie. Wygodne, dobrze się je nosi do wszystkiego, zarówno do pracy jak i w domu, na spacery i kolacje w restauracji. Polecam serdecznie zakup tych spodni, ja się nie zawiodłem, wręcz przeciwnie- jestem wręcz zachwycony zakupem.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
05-04-2015
Bokserki dobrze wykonane. Rewelacyjnie się spisują.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)

 
Drogi Kliencie!

25 maja w całej Unii Europejskiej wchodzą nowe zasady dotyczące ochrony prywatności klientów.
Troszczymy się o bezpieczeństwo Twoich danych, dlatego wprowadziliśmy kilka zmian.

• zaktualizowaliśmy politykę prywatności i plików cookies
• wprowadziliśmy opcję całkowitego usunięcia konta

Zgoda na przetwarzanie danych , o którą poprosimy Cię przy składaniu zamówienia wykorzystywane tylko w zakresie potrzebnym do jego realizacji
(czyli np. Twój adres przekazywany jest firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki).

Informujemy również, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie.