Hike.pl > Opinie
Ilość znalezionych pozycji: 1455
Pozycje: 26 - 50
10-12-2014
Dobry produkt. Przystosowuje się do ciała, jest wygodna, termoreguluje organizm. Polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
Mega wygodna koszulka, która jest świetna do treningu lub innego wysiłku fizycznego, ponieważ dzięki swym właściwością anty alergicznym jak i bakteriobójczym eliminuje powstawania brzydkich zapachów no i oczywiście ma świetną termoregulacje ! Bardzo a to bardzo polecam! sama osobiście chętnie sprawie sobie kolejną sztukę
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
01-28-2013
Kupiłam, ze względu na niską cenę w tym sklepie. Produkt jakościowo bardzo dobry
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
03-27-2013
Spodnie rewelacyjne, jakościowo bardzo dobre, a przede wszystkim błyskawicznie schną i doskonale oddychają!! Gorąco polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
04-14-2013
super wygodne, 100% satysfakcji

Zalety: wygoda, "nic się nie zagotowało" :)

Wady: brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
05-13-2013
Torba bardzo fajna, spełniła moje oczekiwania.

Zalety: Bardzo dobre wykończenie, porządne materiały. Wielkość wystarczająca na przewożenie rzeczy niezbędnych na jednodniowe wycieczki

Wady: Gwiazdka mniej za boczne kieszenie, w których praktycznie nic się nie da zmieścić, nawet pasek na ramię się w nich mieści z wielkim trudem.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
05-26-2013
towar zgodny z opisem wysoka jakość za przystępną cenę

Zalety: super dopasowująca się wkładka
dobrze odprowadza wilgoć i temperaturę
przyjemne dla ciała
nie uwiera

Wady: brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
06-06-2013
Wygodne bokserki z wkładką do włożenia pod każde spodnie lub szorty.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
06-11-2013
Kupiłem ten kask po długiej analizie. Jestem super zadowolony z wyboru. Do tej pory miałem podobnej klasy kask Bella ale Alpina bije go w każdym calu. Świetny design,bardzo lekki,perfekcyjnie wykończony,wygodny mimo mojej dużej głowy, z dokładną regulacją obwodu i zapięcia pod szyją. Niezła wentylacja mimo ochrony siatką przed owadami. Polecam gorąco ten kask i jak zwykle niezawodny sklep Hike:-)

Zalety: Niska waga,dokładne regulacje,wygoda,świetne wykończenie.

Wady: Brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
07-04-2013
Normalne bokserki mnie podrażniały, za to te nie maja szwów i są ekstra. Ponadto nie za ani za bardzo opięte ani zbyt luźne

Zalety: bezszwowe
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
07-08-2013
Bardzo przyjemna i ciepła. Oddychalność w porządku. Jednak trzeba uważać na rozmiarówkę. Np. M była szeroka a miała baaardzo wąskie rękawy, S jest węższa a rękawy ma szersze.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
07-10-2013
rewelacyjne,

Zalety: przewiewne,b.dobre na upalne dni
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
08-20-2013
Ogólnie materiały, wykonanie (szycie) bardzo dobre. Mały szczegół nie mający wpływu na użytkowanie, a jedynie na estetykę - odklejające się nadruki na materiale i to jeszcze przed użytkowaniem.

Zalety: Cena, materiał, wykonanie, dobrze leży, nie ciągnie się.

Wady: Odklejające się nadruki
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
Wiesław Mansfeld about  cyfrowy ciśnieniomierz SmartGauge D2:
11-04-2013
Szybka dostawa towar zgodny z opisem bardzo dobry i rzetelny sklep polecam:)

Zalety: Ciśnieniomierz rewelacja poręczny duży czytelny wyświetlacz oraz bardzo duży zakres pomiaru aż 17 atmosfer.

Wady: Brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
01-29-2014
Pomimo początkowej niechęci do tego typu spodni dałem się namówić i kompletnie nie żałuję decyzji - spodnie wykonane perfekcyjnie, z doskonałego materiału. Nie podwijają się, nie zsuwają. Do mniej więcej 0st.C można spokojnie używać ich jako jedynej warstwy, przy niższych temperaturach trzeba mieć coś pod spodem.
Obsługa i doradztwo w sklepie na najwyższym poziomie.

Zalety: -materiał
-wykonanie
-odprowadzanie wilgoci

Wady: -brak jakiejkolwiek kieszonki
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
05-08-2014
bokserki obecnie testuje i wyglada na to ze sie sprawdzaja

Zalety: dobra wkladka jak i material dobrze dopasowane plaskie szwy cena dobra

Wady: nie widze wad
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
05-13-2014
sakwa porządnie wykonania, całkiem pakowna jak dla faceta wyjeżdżającego pod namiot na 4 dni.

Zalety: fajnie wygląda, idealna do dojazdu do pracy, wrzucic spodenki na zmiane do pracy, bluze, wiatrówke, pompke detke, cos do jedzenia, mozna dorzucic do tego buty jakies. bardzo żółty pokrowiec na sakwy w razie deszczu, jako dodatkowa ochrona

Wady: niestety, mimo mocno laminowanego wewnątrz materiału, myślałem że da radę na mokrą szosę nic nie przemoczyć... niestety - koszulka, gatki dresy były wilgotne w kilku miejscach.. od strony wewnętrznej widocznie mocno namoczyło sie i z wodoodporności - NICI :( a szkoda.. tak to byłby IDEALNY WYBOR dla mnie! ale i tak za tą cene bardzo dobra sakwa!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
06-30-2014
Bardzo miła i kompetentna obsługa sklepu, to w dzisiejszych czasach cieszy :). Potrafi doradzić tak aby klient był zadowolony, wysyłka błyskawiczna.
Spodenki uszyte solidnie, dostajemy je zapakowane bardzo estetycznie, jak w najlepszych towarach, producent dba o wizerunek firmy.

Zalety: Teraz czas na pierwsze wrażenia po jeździe:).
Dystans przebyty jednorazowo 55 km.
Spodenki wykonane bardzo starannie leżą jak "ulał",
zero uwierania nic nie przeszkadza w zasadzie zapomniałem że mam je na sobie :).
Doskonały stosunek jakości do ceny :).
Cieszę się - bo kupiłem od razu dwie pary i uważam że to bardzo dobry zakup.

Wady: No cóż - na razie nie stwierdziłem.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (1)
07-17-2014
Bardzo wygodne i wytrzymałe stopki. Przebiegłem w nich już sporo kilometrów i póki co nie widzę specjalnie śladów użytkowania. Szybko schną i nie łapią za bardzo przykrych zapachów :)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (1)
Tomasz Piotrowski about  wiatroszczelne spodnie rowerowe Berkner Oven:
04-24-2015
To już moje drugie - spodnie idealne na chłodniejsze dni, oraz podczas opadów ale także doskonale się spisują w zimie

Zalety: Bardzo dobra oddychalność, miłe ciepełko na kolanach, co chroni stawy. Otwierane wywietrzniki podczas jazdy rowerem nabierają takiego kształtu jak wloty powietrza w samochodach, dzięki temu nawet podczas lekkiego przegrzania jest komfortowo. Bardzo trwały materiał - poprzednie spodnie zajechałem dopiero po latach, a nie oszczędzam sprzętu.

Wady: Moim zdaniem nie mają istotnych.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
08-11-2014
To moje pierwsze bokserki z wkładką rowerową ale jak na razie sprawdzają się. Nie czuć zmęczenia podczas dłuższej jazdy, dobrze przylegają do ciała. Przy luźniejszych spodniach nawet nie widać, że się je nosi.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
Krzysztof Bieniek about  męska koszulka termoaktywna Berkner Thermo:
10-01-2014
Moja ulubiona koszulka na wypady w zimne dni. Mam już w szafie trzy sztuki. :)

Zalety: Wygoda, przedluzony tyl, swietne wykonanie,

Wady: Brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
02-25-2016
Dobre spodenki

Zalety: Trochę za sztywne w kroku przy pierwszym włożeniu. Poza tym są naprawdę ok, wygodnie sie nosi, nie uciskają. Polecam tym wszystkim, którzy potrzebują tzw. Pierwszej warstwy pod spodnie narciarskie, dobrze chronià przed chłodem.

Wady: Nie zauważyłam, ale to dopiero początek noszenia;)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
08-03-2016
Zakupione przeze mnie bokserki z wkladka nadaja sie do siedzenia przed telewizorem badz w kinie i to przy pozycji wyprostowanej a najlepiej odchylonej do tylu. Przy pozycji pochylonej (mowa o mtb) do przodu to co ma chronic jest okolo 6cm z tylu czyli linia guzy kulszowe wkladka i siedzenie nie pokrywaja sie. Przez to komfort sie zmniejsza i to znacznie Mialem wrazenie ze siodelko mam zbyt nisko skierowane dziobem do dolu. Wkladka zostanie wypruta i przesunieta na wlasciwa pozycje. Na szczescie za usluge nie bede musial placic. 2 gwziazdki dalem za szycie i wkladke ktora jest naprawde solidna.(porownanie z boxerkami fox'a ze spodenek fox ranger ktore sprzedawane sa razem z boxerkami).

Zalety: Material, szwy, wkladka jest naprawde super

Wady: żle wszystka wkladka powinna byc zdecydowanie blizej przodu i wtedy spodenki bylyby na plus.....
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (1)
12-23-2016
tak ciepłych getrów nie widziałam nigdy :) rozmiarówka tej firmy jest jednak mocno zaniżona. zwykłą cienką bieliznę termoaktywną kupuję w rozmiarze S, wybrałam więc rozmiar M zgodnie z tabelą rozmiarów ale okazało się, że nawet M jest za małe i musiałam niestety wymienić na rozmiar L

Zalety: super ciepłe i miłe

Wady: mocno zaniżona rozmiarówka. zalecam zamawiać o rozmiar większy niż wynika to z tabeli rozmiarów
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)

 
Drogi Kliencie!

25 maja w całej Unii Europejskiej wchodzą nowe zasady dotyczące ochrony prywatności klientów.
Troszczymy się o bezpieczeństwo Twoich danych, dlatego wprowadziliśmy kilka zmian.

• zaktualizowaliśmy politykę prywatności i plików cookies
• wprowadziliśmy opcję całkowitego usunięcia konta

Zgoda na przetwarzanie danych , o którą poprosimy Cię przy składaniu zamówienia wykorzystywane tylko w zakresie potrzebnym do jego realizacji
(czyli np. Twój adres przekazywany jest firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki).

Informujemy również, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie.