Hike.pl > Opinie
Ilość znalezionych pozycji: 1458
Pozycje: 76 - 100
10-12-2014
Kupiłam ten błotnik około 3 miesiące temu i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona. Wyregulowałam sobie dokładni do mojego kola i wygląda świetnie. Co ważniejsze zrobiłam to tylko raz i nie musiałam do tej pory poprawiać śrubek, bo bardzo dobrze trzymają, nie ma luzów. Nie jestem wysoka więc na wsporniku nie mam dużo miejsca. Dzięki tej regulacji znalazłam jeszcze miejsce na tylną lampkę. Bardzo mi się podoba budowa błotnika, ta szara część jest zrobiona z twardej gumy więc przy uderzeniu nie pęknie. Polecam i pozdrawiam :)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Podoba mi się, że jest to zestaw, wiec przedni i tylni błotnik bardzo do siebie pasują. Agresywny i dynamiczny wygląd, tego szukałem bo nie chciałem tradycyjnego nudnego błotnika. Co najważniejsze, nie jestem cały w błocie ;)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Świetne błotniki! Ostatni swój błotnik który miałem już przy kupnie roweru rozwalił się przy wsiadaniu na rower. Mam na myśli zakładanie nogi za siodełkiem i kiedyś przekładając nogę błotnik przeszedł wraz z nią ;) Z tym Topeak'a już parę razy zahaczyłem i nic się nie stało, porządnie wykonany. Podoba mi się ich budowa, są agresywne, ładnie wykończone. Świetnie je sobie dopasowałem bo nie tylko można wysokość regulować ale i kąt nachylenia więc nie odstają tak bardzo i nadal chronią. POLECAM!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Majtki wcale nie są bawełniane tak, jak to na stronie reklamujecie. Są z elastilu. Może tam i jest bawełna, ale w niewielkim procencie. Czuję się oszukana! Dla mnie z powodów zdrowotnych są bezużyteczne! To nie jest fair.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Skład procentowy materiału; 86% bawełna, 9% poliamid, 5% elastan. Jest podany na stronie produktu w zakładce 'Detale tech'
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Topeak w takiej cenie?! Od razu kupiłem, jestem wielbicielem tej firmy, wszystkie akcesoria mam z Topeak'a i jestem pewien że nie rozleci się po sezonie, POLECAM!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Kupiłem takie 3 z uwagi, że mam więcej rowerów niż miejsca w garażu ;) Faktycznie można je zamocować prawie obok siebie i nadal będzie można swobodnie ściągać rowery ale trzeba pamiętać by zostawić trochę miejsca między sufitem a wieszakiem! Wieszaki się przydają tak to zawsze nikt nie wie gdzie zostawił kask a tak to nie ma problemu ;) Nie miałem problemu z mocowaniem, nadal dobrze się trzyma, polecam!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Wkładka jest twarda i uciska powodując dyskomfort podczas jazdy rowerem.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Bokserki Berkner bez + mają miękką, pluszową wkładkę. Bokserki + mają twardszą wkładkę, naszym zdaniem lepszą na dłuższe trasy i bardziej trwałą. Pluszowa wkładka traci kształt po kilku praniach.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Kupiłem tą koszulkę na wyjazd na lodowiec, jestem pod wrażeniem. Czułem się bardzo komfortowo, a przecież upociłem się sporo, miałem cały czas uczucie suchej koszulki i dobrą ciepłotę.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Fajne, miłe, dobrze przylegają, ale przy dużych mrozach to trochę zmarzłam, z kolei mój mąż jest bardzo zadowolony ze swojej męskiej wersji, ale jemu nigdy nie jest zimno.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Polecam. Zamontowałem na kierownicy. Dobry zakup dla rowerów, w których nie zamontowano fabrycznie śrub do uchwytu na bidon.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Sprawia solidne wrażenie, dobrze się trzyma na ramie. Bidon jest dobrze podtrzymywany. Lekki, podkładka gumowa moglaby być dluższa, bo nie wystarcza na caly obwód opaski zaciskowej.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Super, Super, Super!!! Polecam, strasznie mi się podobają. W nich moje kształty wyglądają idelanie!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Kuba about  czapka Brubeck Active Hat:
10-12-2014
Kupiłem ją kilka lat temu, mam do dziś, głowa się w niej nie poci. Dobrze się dopasowuje i fajnie się ją nosi. Polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Mirosław Sadłowski about  antypoślizgowe nakładki na buty Bushmen Trail:
05-11-2015
jeszcze nie testowałem ale na teraz powiem, ze ciężko się nakłada na ciężkie buty i kłopot z rozmiarem sa po prostu za małe na moje buty (mój rozmiar 46 i do tego rozmiaru byłu przezanczone
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Polecam, kupiłem żonie, strasznemu zmarzluchowi, pierwsza bielizna w której nie zmarzła, dla mnie chyba byłaby za ciepła.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Przegląd bielizny termoaktywnej Brubeck - moje osobiste uwagi i przemyślenia. Jeżeli szukasz ciepłej bielizny na zimę - wybierz linię Extreme Merino. To dwuwarstwowa bielizna - od strony wewnętrznej jest miły w ddotyku poliamid, warstwa zewnętrzna wykonana jest w 100% z wełny merino. Bielizna jest grubsza, nieco ciężka ale trzyma ciepło. Można ją uzupełnić o cienkie ale ciepłe bluzy, również wykonane z wełny merino. Niestety jest droga. Firma Brubeck ma też nieco tańszą linię wełnianej bielizny Soft Merino. Odradzam - gorsza a różnica w cenie nie taka duża. Jeżeli szukasz bielizny całorocznej - wybierz Thermo lub Dry. Linia Thermo nie jest taka ciepła jak sugeruje to nazwa. To średnia, dwuwarstwowa bielizna, która najlepiej sprawdzi się w okresie jesień-zima-wiosna. W niskich temperaturach jest w porządku, jeżeli bardziej się ruszasz. Jeżeli zwykle marzniesz w zimę lub mało się ruszasz, wybierz Extreme Merino. Linia Dry to fajna, uniwersalna bielizna na okres wiosna-lato-jesień. Jest cienka i mało grzeje ale dobrze odprowadza pot. Na bardzo wysokie temperatury będzie za ciepła, na bardzo niskie za zimna chociaż znam ludzi, którzy jeżdżą w niej na nartach przy -20 i nie narzekają. Koszulkę Dry warto mieć, na pewno znajdzie zastosowanie. Jeżeli szukasz uniwersalnej odzieży sportowej zobacz linie Balance Fit, Activity Fit, Aerate. Fajna do zajęć wewnątrz (fitness, siłownia) czy do biegania, na rower, itp. Linia Balance Fit jest dla kobiet, Activity Fit i Aerate jest podzielona na odzież damską i męską. Warto zwrócić uwagę na rowerowe koszulki z linii Activity Fit dlatego że są inne niż większość koszulek rowerowych, ciensze, bardziej przylegają, przypominają trochę bieliznę niż klasyczną, śliską koszulkę rowerową. Bawełna Bardzo przyjemna i trwała jest bawełniana bielizna Brubecka. Miła w dotyku, elastyczna, dobrze leży. Lepsza jest linia Swiss Cotton niż Basic Cotton ale i droższa. Króko mówiąc, bawełnę Brubecka jak najbardziej polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Michal S. about  męskie spodnie Milo Vino czarne:
10-12-2014
Kupiłem te spodnie jesienią, używałem - jesień, zima, wiosna, teraz jest czerwiec i też je noszę, aż mi głupio. Wybieramy się na wyprawę rowerową z bratem, zaproponowałem mu kupno tych spodni, w/g mnie sprawdzą się, dobrze się w nich jeździ bo materiał nie krępuje ruchów, a zarazem mogą być jako "miastowe". Aby d.. nie bolała dokupiłem do nich bokserki z rowerową wkładką.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (1)
10-12-2014
Niestety miałem okazję ich użyć w terenie i byłem zaskoczony jak szybko mi poszło. Łatałem parę razy dętkę i jestem zdania, że warto dać te 2zł więcej i kupić porządne bo warto. Klej bardzo szybko łapie i łątki są zgrabne, nie zajmują dużo miejsca w sakwie a wypadki chodzą po ludziach i zawsze jest je mieć dobrze na wyprawie ;)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Kupiłem bratu na urodziny- mówi, ze fajna, często ją nosi. Podno jest wygodna i idealna do biegów. Więc polecam zakup.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Polecił mi zakup tych spodni kolega, teraz ja polecam innym, miłe w dotyku, wygodne do biegania i na rower
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (1)
10-12-2014
Polecam, wygodne, nie uwierają, minus - brak kieszonki.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Bardzo udany zakup, polecam. Sklep też, dobra obsługa i doradztwo.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
01-28-2013
Wreszcie jakieś skarpety w których się mało co pocę. Z pewnością kupie więcej produktów tej firmy i pewnie w tym sklepie
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)

 
Drogi Kliencie!

25 maja w całej Unii Europejskiej wchodzą nowe zasady dotyczące ochrony prywatności klientów.
Troszczymy się o bezpieczeństwo Twoich danych, dlatego wprowadziliśmy kilka zmian.

• zaktualizowaliśmy politykę prywatności i plików cookies
• wprowadziliśmy opcję całkowitego usunięcia konta

Zgoda na przetwarzanie danych , o którą poprosimy Cię przy składaniu zamówienia wykorzystywane tylko w zakresie potrzebnym do jego realizacji
(czyli np. Twój adres przekazywany jest firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki).

Informujemy również, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie.