Hike.pl > Opinie
Ilość znalezionych pozycji: 1458
Pozycje: 101 - 125
02-20-2013
Używam koszulki do biegania jesienią, zimą i powiem szczerze, że jest naprawdę świetna. Super sobie radzi z odprowadzaniem wilgoci. Polecam koszulkę!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
02-26-2013
Doskonałe spodnie narciarskie!

Zalety: Bardzo wygodne, doskonała jakość wykonania. Podwyższony stan doskonale chroni przed zimnem dolne partie pleców.

Wady: Brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
03-04-2013
Muszę ograniczyć się jedynie do informacji, że był to prezent dla kogoś. Ale został dobrze przyjęty.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
04-04-2013
Ta bluza jest przykładem, że nie trzeba wydawać bardzo dużo żeby mieć coś porządnego jakościowo. Posiadam ją od dosyć dawna i mogę polecić każdemu.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
04-14-2013
fajny, sprawia wrażenie solidnego i wytrzymałego, o to chodziło

Zalety: uniwersalny, jak na razie mocno trzyma

Wady: na razie brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
11-03-2014
praktyczna, dobrze dopasowana i "elegancka" - czego można oczekiwać więcej ???

Zalety: szybkoschnąca, wygodna, "miła" dla ciała

Wady: -
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
05-11-2013
REWELACYJNY!

Zalety: Świetnie trzyma,nie spłaszcza biustu, plecy same się w nim prostują. Oddychający. Dla mnie najlepszy sportowy model dla większegi biustu jakiego używałam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Mirosław Duński about  chwyty Ergon GP3 czarne:
05-16-2013
Super chwyt, który rozwiązał ból w nadgarstkach i mrowienie palców.

Zalety: Niezależny zakres regulacji chwytu i rogów.


Wady: Cena
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
06-26-2013
Torba przejechała ponad 1000km nic z nią się nie dzieje! Wytrzymałe materiały, pojemna. wejdzie wszystko jedzenie+kurtka+zapas kluczy+detki+pompka+na torbe woda i koc. Wspaniała rzecz!!! Mocowanie żadnych oznak zniszczenia! Polecam!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Elżbieta Malinowska about  męska koszulka termoaktywna Berkner Thermo:
11-08-2014
Zakupy idealne, szybko i sprawnie. Koszulka zgodna z opisem. W 100% oryginalna. Miękka i wygodna. Sprawdza się podczas chłodnych dni w trakcie wysiłku fizycznego, jazdy na rowerze, wyprawie w góry. Polecam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
07-08-2013
Używam jej podczas ćwiczeń i idealnie sprawdza się, szczególnie podczas intensywnego wysiłku. Serdecznie polecam

Zalety: - szybko schnie po praniu
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
07-08-2013
NO TO SĄ RĘKAWICE!! za chwilę kupię jeszcze jedną parę :) świetny chwyt, bardzo wygodne, miękkie, prawie się ich nie czuje, nie krępują ruchów. Są bardzo ciepłe, jednak mają softshellowy materiał bez ocieplenia na bokach palców, może to jest zaletą, ale nie wiem jak się sprawdzą w warunkach polarnych - napiszę o tym zimą. No rękawice nie polarne tylko narciarskie :)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
04-13-2015
Sakwa spełniła moje oczekiwania, pasuje do bagażnika roweru trekingowego, wystarcza na parodniowe wycieczki, pokrowiec chroni od deszczu, w kieszeni na bidon zmieści się 1,5 l butelka wody.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
11-14-2013
Pani Anno, to pierwszy przypadek w ciągu ostatnich ośmiu lat, kiedy słyszymy, że koszulka Berkner puściła na szwach. Zawsze jednak jest coś po raz pierwszy. Prosimy o odesłanie - koszulka zostanie naprawiona lub wymieniona na nową.
Swoją drogą - skoro rękawy ciasne, pod szyją ciasna, puszczają szwy ... Może po prostu wzięła Pani za mały rozmiar?
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
12-11-2013
Bardzo dobre spodnie do biegania. Idealnie przylegają do ciała i bardzo dobrze odprowadzają pot. Sprawdzą się w temperaturze powyżej 10 stopni. Poniżej niestety już zimno w nogi.

Zalety: - idealnie przylegają do ciała
- bardzo dobrze odprowadzają pot

Wady: - poniżej 10 stopni już zimno w nogi
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Krzysztof Regucki about  ciepłe, męskie bokserki Berkner Thermo:
12-25-2013
Co tu komentować. Towar zgodny z zamówieniem a obsługa jak zwykle super. Nic dodać, nic ująć. Zdecydowanie polecam. Szczególne podziękowania dla Pani Małgosi z super kontakt z klientem.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Grażyna Janik about  ciepłe, męskie bokserki Berkner Thermo:
12-31-2013
Bokserki świetne, rzeczywiście ciepłe

Zalety: ciepłe, przyjemne w dotyku

Wady: Nie wiem, czy to można nazwać wadą ale można uprzedzać, że zupełnie się nie rozciągają więc lepiej kupować o numer większe niż np bokserki Action tej samej firmy
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
01-29-2014
ODLO - i można by nic więcej nie pisać!


Zalety: -perfekcyjne wykonanie
-wzorowe odprowadzanie wilgoci
-wygląd

Wady: -cena (chociaż argument trochę na siłę bo rzeczy z ODLO wytrzymują o wiele dłużej niż produkty konkurencji o niewiele niższych cenach)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
02-04-2014
Wreszcie mam coś ciepłego na zimę zamiast chłodnej bawełny

Zalety: bardzo ciepłe

Wady: trochę sztywne
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
02-06-2014
Produkt godny polecenia. Dobry stosunek ceny do jakości.

Zalety: Dobrze trzymają się na butach, lekkie i zapewniają dobrą przyczepność podczas biegu po oblodzonych ścieżkach.

Wady: Kolce bardzo szybko ścierają się podczas nawet minimalnego kontaktu z betonem, plastik, którym są otoczone pęka i kolce wypadają.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
02-24-2014
Spodnie termoaktywne spełniły moje oczekiwania.Rozmiar zgodny.
Polecam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
03-04-2014
uzupełniam moją wcześniejszą opinię - do minus kilkunastu stopni dają radę nawet przy dużym zimnym wietrze :)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
03-04-2014
w porownaniu do pozostalych rzeczy tego typu nie sa zbyt drogie a sa naprawde dobre:) polecam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
03-04-2014
W damskich nie jeździłem, ale męskie zdecydowanie dają radę ;)
Szczególnie jeśli ktoś lubi jeździć w lesie a nie tylko po asfalcie i betonie.

Zalety: Pupa mniej boli ;)

Wady: ?
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
03-19-2014
Też taki mam od roku, wygodna funkcja upuszczania powietrza w trakcie pomiaru. Nie psuje się.

Zalety: mały, czytelny. solidnie wykonany

Wady: mogłoby być jeszcze jedno miejsce po przecinku, no ale przy takim dużym zakresie pomiarowym, to jest pewnie nie realne.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)

 
Drogi Kliencie!

25 maja w całej Unii Europejskiej wchodzą nowe zasady dotyczące ochrony prywatności klientów.
Troszczymy się o bezpieczeństwo Twoich danych, dlatego wprowadziliśmy kilka zmian.

• zaktualizowaliśmy politykę prywatności i plików cookies
• wprowadziliśmy opcję całkowitego usunięcia konta

Zgoda na przetwarzanie danych , o którą poprosimy Cię przy składaniu zamówienia wykorzystywane tylko w zakresie potrzebnym do jego realizacji
(czyli np. Twój adres przekazywany jest firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki).

Informujemy również, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie.