Hike.pl > Opinie
Ilość znalezionych pozycji: 1458
Pozycje: 1451 - 1458
05-07-2021
Sprawna obsługa,b.dobra jakość ,przystępne ceny

Zalety: Bardzo dobra jakość i cena.

Wady: Rozmiarówka to żart-XXL to jest max. rozmiar L,Brak większych rozmiarów(dotyczy spodenek bo np. rozmiarówka w bokserkach jest ok)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
05-11-2021
Bardzo fajna koszulka, spełnia swoją rolę. Dobrze zatrzymuje wiatr i odprowadza wilgoć. Jestem bardzo zadowolony

Zalety: Dobrze zatrzymuje wiatr i odprowadza wilgoć. Jestem bardzo zadowolony

Wady: cena :-)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
05-21-2021
Dobrze chroni od wiatru, fajna okres wietrzny i przejściowy, sprawdza się przy bieganiu
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
05-21-2021
Dobrze chroni od wiatru, rozmiar dziecięcy
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
05-25-2021
Kapitalna wkładka. Wielogodzinna jazda bez bólu i otarć
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
06-07-2021
Dobra jakość

Zalety: Wkładka żelowa spełnia zadanie
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
06-07-2021
Produkt zgodny z opisem

Zalety: Dobra jakość

Wady: Brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
06-07-2021
Świetnie się spusują na długiej trasie

Zalety: Dobre wykonanie
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)

 
Drogi Kliencie!

25 maja w całej Unii Europejskiej wchodzą nowe zasady dotyczące ochrony prywatności klientów.
Troszczymy się o bezpieczeństwo Twoich danych, dlatego wprowadziliśmy kilka zmian.

• zaktualizowaliśmy politykę prywatności i plików cookies
• wprowadziliśmy opcję całkowitego usunięcia konta

Zgoda na przetwarzanie danych , o którą poprosimy Cię przy składaniu zamówienia wykorzystywane tylko w zakresie potrzebnym do jego realizacji
(czyli np. Twój adres przekazywany jest firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki).

Informujemy również, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie.