Hike.pl > Opinie
Ilość znalezionych pozycji: 1458
Pozycje: 126 - 150
vtek about  bidon Craft czarny:
04-02-2014
Dobry i szczelny podczas naciskania w trakcie picia w porównaniu z moimi poprzednimi bidonami.

Zalety: Szczelność
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
04-02-2014
Bardzo dobry, mocny i do tego regulowany koszyk.

Zalety: -nie rysuje bidonów
-regulacja
-jakość wykonania
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
04-24-2014
Bluza super utrzymuje ciepło , wygodna naprawdę polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
05-10-2014
mam te bokserki od prawie roku i sprawują się doskonale, wkładka się nie odkształciła
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
05-18-2014
Bardzo wygodna bielizna, niewygórowana cena. Kupiłam swój rozmiar, jednakże w pasie szorty są za szerokie (dużo za szerokie) - nie spadają podczas noszenia, ale mogłyby być mnie rozciągliwe - po rozciągnięciu wygląda jakby jeszcze jedna osoba mogła w nie wejść;), natomiast nogawki były ciut za ciasne. Dodatkowo nogawki obszyte są cieniutka gumką, która przy dłuższym użytkowaniu obciera (może dlatego, że nogawki były ciut za ciasne). Jak dla mnie dziwny rozmiar - ale może to kwestia mojej budowy ciała.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
06-17-2014
pozytyw w 100%

Zalety: szybka wysyłka
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
06-30-2014
super spodnie takie mam i bardzow wygne i mikkie

Zalety: -----

Wady: ---
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
08-06-2014
Koszulka świetna na rower, zakładam ją zawsze w chłodniejsze dni. Kapitalnie odprowadza wilgoć i chroni przed zimnem. Używam jej również w górach. Mam ją już 2 sezon i tylko sprał się napis z przodu. Polecam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
08-11-2014
Przydatny gadżet jeśli jeździ się w telefonem. Sprawdza się podczas używania Endomondo aby zobaczyć aktualną trasę. Miałem okazję sprawdzić wodoodporność podczas lekkiego deszczu i spełniło swoje zadanie.
Używam telefonu Samsung Galaxy Core Plus o przekątnej ekranu 4,3 cala, trochę pozostaje wolnego miejsca ale telefon dobrze się trzyma, nie ma luzów podczas użytkowania.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
05-17-2017
Moja ulubiona bluza rowerowa odkąd ja kupiłem. Dobre materiały i dokładnie uszyta. Kolorystycznie też ładna. Przód bluzy dobrze chroni przed chłodnym wiatrem, którego w okresie przejściowym na rowerze nie brakuje. Jedynie w cieplejsze dni i przy intensywnym wysiłku rękawy potrafią być mokre od potu, ale to przez zastosowanie na rękawach membrany- coś za coś. Kieszeń na telefon nie za duża i mam wrażenie ,że 5 cali będzie miał trudność się zmieścić.

Zalety: Dobra jakość wykonania i materiałów.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
08-25-2014
Kiedy będzie dostępny towar w rozmiarze XL?

Zalety: 100% polecam

Wady: Brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
12-11-2014
dość cienka ta bielizna, jak sie palucha włozy gdzieś przy zakladaniu to mozna dziurę pociągnąć pewnie, ale nie wiem jak inne bielizny termo wyglądają więc nie brać tego na poważnie. Ogólnie przy jezdzie na rowerze w mróz -7 i spodniach jeansowych w nogi było ciepło i nie pociłem się. wątpie żeby dało radę przy większym mrozie. ale warte swojej ceny
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
12-27-2014
Cieple i wygodne bokserki, w sam raz na zimowe dni.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
01-09-2015
Powiem tak ja nie korzystam z tych butów, były dla córki, która jest bardzo zadowolona i trenerka tez powiedziała, że byty są bardzo dobre.

Zalety: doskonale dopasowują się do stopy, bardzo lekkie.
nie zsuwają się ze stopy ani nie lata stopa podczas treningu i gry.
Córka mówi niesamowite :-)

Wady: brak :-)))))
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
01-13-2015
Rewelacyjna czapka. Chroni doskonale przed wiatrem i deszczem, jest ciepła.
Przyczepić się można jedynie do uniwersalnego rozmiaru, który nie do końca pasuje na większą głowę.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Krzysztof Pytel about  ciepłe, męskie bokserki Berkner Thermo:
01-15-2015
Super majty. Polecam szczególnie jak temperatura jest poniżej -5.

Zalety: Bardzo dobry krój.

Wady: Brak.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
02-02-2015
Bardzo funkcjonalna bielizna rowerowa.

Zalety: Wysoka jakość produktu.

Wady: Brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
02-02-2015
Produkt bardzo dobry. Wkładka miękka, szwy płaskie. Bardzo wygodne podczas jazdy, wkładka znakomicie amortyzuje drgania i wibracje. Po kilkunastu praniach nie stwierdziłem znaczącej różnicy w profilu i miękkości wkładki. Jestem bardzo zadowolony z zakupu tych bokserek.

Zalety: Płaskie szwy, dobre przyleganie bokserek do ciała, szybkie schnięcie po praniu.

Wady: Czasami (bardzo subiektywne odczucie i nie występuje podczas każdej jazdy) odnoszę wrażenie, że bokserki podczas jazdy trochę się ściągają z pośladków.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
02-08-2015
Super, super, super......super!
Prawdziwe spodnie dla prawdziwego narciarza.
Rzadkość na dzisiejszym rynku; dominują wory, wory, wory, worki, worki-masakra!

Zalety: j.w.

Wady: W tej cenie szukać wad nie godzi się.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
02-10-2015
Mata wygodna , nie wygniata się .

Zalety: miękka , porównywalna cena do jakości , mnóstwo zastosowań

Wady: brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Dariusz olszewski about  koszulka Craft prime Tee - biała:
03-23-2015
koszulka którą można również używać np. pod marynarką. mam kilka w różnych kolorach nadaje się do wszystkiego!!!!!!!!!!!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Iza Śmigacz about  damskie szorty gWinner Adela czarne:
03-30-2015
bardzo fajne spodenki z przyjemnego materiału, idealne na trening
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
07-26-2015
Idealne spodnie do wypadów w teren.

Zalety: Spodnie świetnie się sprawdzają w gorące dni, są mocne i wygodne.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Sławomir Bartkowski about  męska koszulka termoaktywna Berkner Thermo:
07-27-2015
doskonałe właściwości termoaktywne w niskich i wysokich temperaturach zewnętrznych

Zalety: zaskakująco dobre działanie w odprowadzaniu potu przy dużej aktywności fizycznej ,dobra izolacja termiczna w chłodne dni ,tkanina bardzo miła w dotyku

Wady: brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
11-22-2015
Bardzo dobre spodnie na okres jesienno-wiosenny, na zimę sie nie nadadzą bo są za cienkie, poza tym wygodne, świetnie wyglądają, pojemne kieszenie, dobry materiał i wykończenie

Zalety: Krój
Wygoda
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)

 
Drogi Kliencie!

25 maja w całej Unii Europejskiej wchodzą nowe zasady dotyczące ochrony prywatności klientów.
Troszczymy się o bezpieczeństwo Twoich danych, dlatego wprowadziliśmy kilka zmian.

• zaktualizowaliśmy politykę prywatności i plików cookies
• wprowadziliśmy opcję całkowitego usunięcia konta

Zgoda na przetwarzanie danych , o którą poprosimy Cię przy składaniu zamówienia wykorzystywane tylko w zakresie potrzebnym do jego realizacji
(czyli np. Twój adres przekazywany jest firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki).

Informujemy również, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie.