Hike.pl > Opinie
Ilość znalezionych pozycji: 1458
Pozycje: 151 - 175
Krzysztof Stasiulewicz about  męskie slipy Brubeck Base Layer grafitowe:
12-09-2015
Doskonały wyrób.Komfortowy w noszeniu.Kupiłbym jeszcze ale BOKSERKI oraz LEGGINSY czarne.

Zalety: Miękkie ,przyjemne w dotyku, czuję że przestałem się pocić.

Wady: Za ciasne w pasie o 2cm. Za mało opinają z tyłu i przodu.Zbyt wycięte po bokach.To nie jest damskie body żeby były wycięte tak wysoko.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
12-22-2015
jestem bardzo zadowolona z zakupionych rękawic w państwa sklepie, mam nadzieję,że jeszcze w tym roku się przydadzą .. póki wysokie temp. więc leżą i czekają na chłodniejsze dni :)
pozdrawiam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
03-02-2016
Używam tego płynu od ponad roku. Jest doskonały ! Piorę w nim wszystkie rzeczy związanie z ubraniem trekkingowym - również kurtkę z goretex'u. Spodnie ( Milo Vino ) kupione również w hike.pl właśnie uprałem po przejściu 28 lutego 16 r. ( wiadomo jaka była pogoda ) w błocie deszczu śniegu szlaku Św. Katarzyna - Tumlin. Ani śladu po wędrówce. Polecam zdecydowanie !
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Maciej Kochmański about  męskie szorty rowerowe Berkner Ryan czarne:
06-21-2016
Spodnie są świetne! Materiał elastyczny sprawia, że są wygodne, regulacja w pasie pozwala idealne dopasowanie tak, by nie opinały za mocno a zarazem nie spadały :) takie produktu oczekiwałem. Polecam brać rozmiar mniejszy niż się nosi.

Zalety: wygoda, design

Wady: brak wypinanej wkładki
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
07-11-2016
bardzo fajne, wygodne, przepuszczające powietrze spodenki, idealne nawet w największy upał. rzeczywiście nie odkształcają się.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
07-29-2016
Wkładka była wszyta zbyt wysoko i nie pokrywała dobrze kości kulszowych w moim przypadku. Też jakość wkładki moim zdaniem gorsza od wkładek coolmax. Materiał, z którego są wykonane slipy sprawiał wrażenie "szorstkiego".
Na szczęście nie było żadnego problemu ze zwrotem.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-09-2016
Sprawdza mi się świetnie jako koszulka pod strój motocyklowy. W przeciwieństwie do bawełnianych t-shirtów pozwala uniknąć przepocenia, nawet na długich trasach (przynajmniej na jesieni, nie miałem okazji sprawdzić w okresie upałów).
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2016
Rewelacja! W nich mogę przejechać 200 km w jeden dzień (albo tak mi się wydaje, bo dopiero się przymierzam). Po 200 km w ciągu tygodnia i wielu godzinach w nich spędzonych jestem bardzo zadowolony!
Moja recenzja:
https://mojmac.pl/2016/10/12/berkner-action-iii-bokserki-rowerowe/

Zalety: Wygoda, bardzo dobre materiały i jakość, bakteriostatyczność, brak podrażnień, wyjątkowa wkładka żelowa

Wady: Dla niektórych wkładka mogłaby być ciut bardziej z przodu.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (1)
11-27-2016
Sprawdzona w kilkunastu treningach. Używam jej jako pierwsza warstwa. Świetnie się sprawdza w dużym zakresie temp. Przy intensywnym treningu świetnie odprowadza nadmiar wilgoci jak i ciepła do kolejnej warstwy. Ciało po treningu suche co uważam za jej największy atut.

Zalety: Opisane jak wyżej.

Wady: Brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Daniel Lempek about  czapka Odlo Hat Polyknit czarna:
12-02-2016
Podsumowując mój test czapki:
- w temperaturze ok. -20 w czapce jest dość chłodno, nawet z kominiarką
- w temperaturze -15 do -10 przy intensywnym treningu spełnia swoją rolę, lecz przy bezwietrznej pogodzie
- w temperaturze -10 do -5 czuje się największy komfort użytkowania podczas średnio- intensywnego treningu
- w temperaturze -5 do 0 jest przyjemnie ciepło.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
12-31-2016
Powrót do klasyki. Swietne spodnie, powinny być konkurencją dla kombinezonów

Zalety: Idealne wymiary, dobrze uszyte
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
04-27-2017
Niestety z racji chłodnego początku wiosny na razie używałem ich głównie „pod” w roli majtek.
I jestem bardzo zadowolony! Tak jak ich bardziej docieplona wersja spisują się idealnie, a moje 4 litery w końcu nie cierpią po 2h jazdy. Daje się rownież wytrzymać w nich „po cywilnemu”, czyli nie będąc na rowerze. Zdarza mi się dość często dojechać gdzież rowerem, spędzić tam trochę czasu i wrócić - w takiej roli „bielizny” rownież spisuję się dobrze.

Więcej o nich napiszę, gdy przejadę w nich ponad 300 km na razie koło 100 się tylko uzbierało.

Zalety: Wygoda, brak zapachów nawet po długim noszeniu i męczącej jeździe.

Wady: Jak znajdę to dam znać…
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Władimir Putin about  skarpety Asics Ankle białe - 3 pary:
05-05-2017
Dam 3 gwiazdki z powodu braku informacji że dół skarpetek jest zrobiony z materiału Frotte. Na lato raczej będzie w nich za gorąco. Reszta OK jak na na te cenę.

Zalety: Nie cisną.

Wady: Frotte na spodzie skarpet. Na lato raczej za gorąco. Dobrze że u mnie w Moskwie chłodno zazwyczaj.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
05-24-2017
Produkt nie trafiony za pierwszym razem rozmiarem ale wymiana bezproblemowa na właściwy rozmiar. Sam produkt jak dla mnie rewelacyjny, super wygodna wkładka i bardzo dobre odprowadzanie potu.

Zalety: krój, wygodna wkładka, materiał bardzo dobrze odprowadzający pot.

Wady: jak na razie nie zauważyłem.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
06-09-2017
bokserki bardzo fajne, dobrze dopasowują się do ciała

Zalety: wygodne, elastyczne
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Bartłomiej Żukowski about  męskie szorty rowerowe Berkner Ryan czarne:
06-10-2017
Polecam spodenki, na oko wyglądają jak normalne krótkie spodenki, ale są świetnie przystosowane do jazdy na rowerze.
Zaprojektowane z myślą o praworęcznych, bo po tej stronie mają więcej kieszeni.

Zalety: Wygodne, fajna regulacja w pasie, wkładka amortyzująca robi różnicę w stosunku do zwykłych spodenek.

Wady: Brak.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Elżbieta Dittmann about  Milo Juuly - lekkie spodnie trekkingowe szare:
06-12-2017
Rewelacyjne spodnie Milo . To już kolejna para jakie zakupiłam . Polecam

Zalety: lekkie, wygodne

Wady: Nie zauważyłam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Mikołaj Kozłowski about  męskie szorty rowerowe Berkner Ryan czarne:
06-21-2017
Bardzo fajne i wygodne spodenki rowerowe, dobrze się w nich jeździ.

Zalety: wygoda, kieszenie i krój
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
07-05-2017
produkt absolutnie nie poprawia komfortu jazdy na rowerze - wręcz przeszkadza

Zalety: estetyka wykonania

Wady: wzmaga potliwość, nie łagodzi ucisku
- nasila dyskomfort
Wkładka usadowiona jest z tyłu,chroniąc pośladki(?!),a nie krocze
Ogólnie; zakup bez sensu
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
07-14-2017
Spodenki, które kupiłam są zgodne z opisem.Mega fajne, rozmiar M odpowiada rozmiarowi 38.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Grażyna Janik about  Berkner Functional kurtka rowerowa:
11-16-2017
Świetna kurtka
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
12-18-2017
Bardzo długo szukałam takich spodni. Pomimo dziwnej rozmiarówki zamówiłam. jestem przeszczęśliwa z zakupu. Spodnie super. Bardzo pomocna w zakupie była p. Marcinkowska . Dziękuję i polecam

Zalety: spodnie idealnie leżą na figurze, ocieplone frotką, ciepłe

Wady: brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
01-28-2018
Super produkt

Zalety: Jakość wykonania, cieplutkie

Wady: brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
03-15-2018
Wspaniały produkt wysoka jakość

Zalety: Ciepłe
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
05-30-2018
Problem głębokości wszycia wkładki był wielokrotnie poruszany. Niestety zależne jest to od pozycji jaką przyjmujemy na rowerze, wielkości siedzenia a nawet rodzaju siodełka - jednym pasuje, innym nie. Siłą rzeczy siedzimy inaczej na rowerze miejskim a inaczej na rowerze szosowym czy stacjonarnym. Również rozstaw kości kulszowych jest też bardzo różny - przy wyborze siodełka mamy dwie czy nawet trzy szerokości. Tutaj niestety nie.

Omawialiśmy ten problem z producentem dosyć dokładnie już kilka lat temu - rozwiązaniem byłoby wyprodukowanie dwóch czy nawet trzech modeli, różniących się głębokością wszycia wkładki. Niestety nie jest to możliwe w tym momencie ze względów logistycznych. Skutkowało by to również wzrostem ceny spodenek.
Cały czas jesteśmy w kontakcie z producentem i być może w tym sezonie coś się uda w końcu rozwiązać.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)

 
Drogi Kliencie!

25 maja w całej Unii Europejskiej wchodzą nowe zasady dotyczące ochrony prywatności klientów.
Troszczymy się o bezpieczeństwo Twoich danych, dlatego wprowadziliśmy kilka zmian.

• zaktualizowaliśmy politykę prywatności i plików cookies
• wprowadziliśmy opcję całkowitego usunięcia konta

Zgoda na przetwarzanie danych , o którą poprosimy Cię przy składaniu zamówienia wykorzystywane tylko w zakresie potrzebnym do jego realizacji
(czyli np. Twój adres przekazywany jest firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki).

Informujemy również, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie.