damskie getry termoaktywne Berkner Thermo

damskie getry termoaktywne Berkner Thermo
 
(10)  

5 gwiazdek: 
 8 opinii
4 gwiazdki: 
 2 opinie
3 gwiazdki: 
 0 opinii
2 gwiazdki: 
 0 opinii
1 gwiazdka: 
 0 opinii




Ilość znalezionych pozycji: 10
Pozycje: 1 - 10
Zielonka
10-12-2014
Kalesonki cieplutkie i miłe ale nie są rozciągliwe. Polecam na zimę, mnie się sprawdziły.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Iza
10-12-2014
Faktycznie są bardzo, bardzo ciepłe i miłe, trzeba uważać z rozmiarem bo materiał nie jest tak rozciągliwy jak w innej bieliźnie termoaktywnej, polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Anna
12-23-2016
tak ciepłych getrów nie widziałam nigdy :) rozmiarówka tej firmy jest jednak mocno zaniżona. zwykłą cienką bieliznę termoaktywną kupuję w rozmiarze S, wybrałam więc rozmiar M zgodnie z tabelą rozmiarów ale okazało się, że nawet M jest za małe i musiałam niestety wymienić na rozmiar L

Zalety: super ciepłe i miłe

Wady: mocno zaniżona rozmiarówka. zalecam zamawiać o rozmiar większy niż wynika to z tabeli rozmiarów
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
ewelina sanecka
01-03-2017
getry cieplutkie, jednakże polecam kupującym wybranie rozmiaru większego ponieważ rozmiarówka jest zaniżona

Zalety: ciepłe

Wady: brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
łucja Zuryńska
04-07-2013
Getry są ciepłe i wyglądają na dobre gatunkowo ,to tyle na razie mogę powiedzieć.Rozmiar XL idealny dla rozmiaru 42 -trafiony.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Jolanta Błaszyńska
02-06-2014
super getry

Zalety: przylegają do ciała, łatwo na nie włożyć wierznią warstwę ubioru, bo mają "poślizg"

Wady: rozmiar getrów nie współgra z tym samym rozmiarem koszulki termoaktywnej z golfem. ta nie jest tak przyległa, więc na pewno jest ciut większa niż podano na metce.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Maria Soska
11-06-2015
Rewelacja, bardzo ciepłe i wytrzymałe co bardzo ważne w uprawianiu narciarstwa biegowego i zjazdowego. Kupiłam getry i koszulkę. Firma Berkner godna polecenia. pozdrawiam i polecam hike.pl obsługa profesjonalna
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Małgorzata Gardyjas
11-11-2016
Obsługa bardzo miła, transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo, getry warte polecenia, całkowicie zgodne z opisem.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Joanna Stachoń
01-09-2018
Super cieniutkie termoaktywne getry

Zalety: Jest ci ciepla i sie nie pocisz

Wady: Za krotki stan
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Katarzyna Misiak
02-02-2019
Wygodne. Guma w pierwszej chwili nieco ciasna szybko dopasowuje się do ciała i przestaje się ją czuć. Rozmiar należy dobrać z zapasem na oddychanie. Sprawdzają się również jako spodnia odzież przy pracy siedzącej w chłodnym pomieszczeniu.

Zalety: Wygodny wysoki stan
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)


 
Drogi Kliencie!

25 maja w całej Unii Europejskiej wchodzą nowe zasady dotyczące ochrony prywatności klientów.
Troszczymy się o bezpieczeństwo Twoich danych, dlatego wprowadziliśmy kilka zmian.

• zaktualizowaliśmy politykę prywatności i plików cookies
• wprowadziliśmy opcję całkowitego usunięcia konta

Zgoda na przetwarzanie danych , o którą poprosimy Cię przy składaniu zamówienia wykorzystywane tylko w zakresie potrzebnym do jego realizacji
(czyli np. Twój adres przekazywany jest firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki).

Informujemy również, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie.