Hike.pl > Opinie
Ilość znalezionych pozycji: 1458
Pozycje: 51 - 75
ewelina sanecka about  damskie getry termoaktywne Berkner Thermo:
01-03-2017
getry cieplutkie, jednakże polecam kupującym wybranie rozmiaru większego ponieważ rozmiarówka jest zaniżona

Zalety: ciepłe

Wady: brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
06-06-2017
Polecam aczkolwiek tak jak niźej mam małe uwagi...

Zalety: Majty solidnie wykonane,po paru dniach użytkowania w dalszym ciągu są prawie jak nowe nie trzeba prać-srebro działa :)Wkładka komfortowa,zapomina się że jedzie się na rowerze :)

Wady: Dolna część spodenek(nogawki)podwija się do góry..Może jak bym wziął większy rozmiar tego by nie było aczkolwiek rozmiarowo leżą elegancko :)i ta górna guma też jakaś dziwna roluje się to tyle z minósów..Ogólnie polecam..
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (2)
01-04-2019
Koszulka super. Doskonale się nosi, nie gubi fasonu, spełnia swoją funkcję. Rozmiar XXL zgodny z opisem.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
01-24-2019
Bardzo mi przykro lecz muszę wystawić opinię o produkcie NEGATYWNĄ. Kurtka VIKING Haruto 2
po pierwszym praniu rozeszła się w części kapturowej na szwach i klejeniach. Gumki ściągacza spod nich wystają. Pranie wykonałem w dedykowanych środkach dla softshell firmy NIKWAX Tech Wash w temp.30 st.C. Czyli wg. zaleceń producenta /wszywka dot.konserwacji i prania/. Kurtka niestety, choć jest wiatroszczelna to jednak po prostu namaka. Przy padającym lekkim śniegu widać po chwili miejsca gdzie materiał jest po prostu mokry. W przypadku np.spodni które zakupiłem w tym samym okresie i prałem w tym samym czasie materiał softshell nie namaka a woda po nim spływa. Czy Firma uwzględni zwrot reklamacyjny? Prawie 300,00zł za taki feler to chyba nie jest OK ?!

Zalety: Ładnie wygląda,wysoki kołnierz,dobry techniczny krój.

Wady: Namaka od wody z zewnątrz/śniegu,deszczu/. Po pierwszym praniu rozeszły się klejenia przy kapturze i kołnierzu.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
01-08-2020
Świetnej jakości bluza, poprzednia - identyczna - służyła mojemu mężowi 15 lat - mmay nadzieję, że i ta posłuży równie długo.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (2) / Nie (0)
10-12-2014
super koszulka, dlaczego macie takie słabe zdjęcie
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (1)
10-12-2014
Przepraszamy, już wkrótce zamieścimy własne zdjęcia koszulki
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (1)
10-12-2014
Bardzo trwała koszulka, mam ją od trzech lat i jest w porządku
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Nie tylko ciepła ale i strasznie wygodna ! absolutnie w żaden sposób nie krępuje moich ruchów no i jej największym atutem jak dla mnie jest golf. Zazwyczaj jak biegałam to po paru takich sesjach kończyło się na bólu gardła w mniejszym bądź w większym stopniu a teraz ma elegancką ochronę :)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Bardzo ciepła. Od wewnątrz miłe białe wykończenie. Ogólnie bardzo dobra chociaż mniej elastyczna niż myślałam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Bardzo ciepła ale przede wszystkim trwała koszulka. Mam ją trzy lata i zero mechacenia czy zaciągania.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Ciepłe! Można używać zamiast kalesonów.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Piotrek_Gdańsk about  ciepłe, męskie bokserki Berkner Thermo:
10-12-2014
Ciepłe, wygodne, dobrze leżą ale mało rozciągliwe. Rzeczywiście mało łapią zapachy.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Magda Marcinkowska (hike.pl) about  damskie kalesony Craft Pro Zero czarne:
10-12-2014
Przeszycia po bokach kaleson są powtórzone z tyłu (czego nie widać na zdjęciu). Mają one charakter czysto dekoracyjny, materiał jest ten sam. Trzeba jednak przyznać, że spełniają swoje zadanie: noga wygląda szczuplej i wydaję się dłuższa.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Mam te skarpety jakies 4-5 lat juz, na pięcie sie juz przetarly, lecz dziury jeszcze nie ma, takze co do wytrzymalosci skarpet daje 10tke!!! Po tych latach uzytkowania zarówno w zime jak i lato, sciągacz trzyma nadal zawodowo, mam zamiar teraz kupic kolej
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (2)
10-12-2014
Ponieważ kupuję te bokserki od kilku lat zostałem poproszony przez hike o opinię, a po co mam pisać, skoro przez 3 lata kupiłem 8 par to znaczy że mi pasują. Używam ich wiosną, jesienią i zimą, dobrze odprowadzają pot i utrzymują komfort cieplny, są trwałe i wygodne.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (1)
10-12-2014
Koszulka świetnie chroni ciało przed wiatrem podczas biegu/jazdy na rowerze w wietrzne dni jak i w każdy inny świetnie nadaje się do użytku, ponieważ doskonale zapobiega powstawaniu nie miłych zapachów- ciało w niej oddycha zatem się nie poci, bardzo polecam !
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (1)
10-12-2014
Po długich poszukiwaniach wreszcie znalazłam bokserki nie biodrówki,dla mnie to duży plus.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
bardzo fajne wysokie cieple bokserki. POLECAM BARDZO!!!!!!!!!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Rewelacyjna kurtka na wiatr, a jak się człowiek mocno spoci przy silnym wietrze to nie przedmucha.Na silnym deszczu jeszcze nie próbowałem, ale podobno nie przemaka przy silnych ulewach - tak z kolei słyszałem. Na zimę?Ja jestem zmarzluchem, dlatego pod n
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Fantastyczna, najlepsza jaką miałem. Nawet ma rzepy do mocowania do ramy (po spakowaniu). Właściwości zgodne z opisem.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Barbara Konefał (barbara.konefal@panta-hurt.cedc.com.pl) about  Kurtka rowerowa z siatkową podszewką Berkner Functional:
10-12-2014
potwierdzam ww. opinie, rewelka w zimne dni na polarową bluzę i odjazd. udany produkt. więcej produktów Made in Poland a nie wszędzie Made in .....
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
witam,niedawno kupiłem te spodenki,są rewelacyjne,takiego towaru od dawna szukałem,polecam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (1)
10-12-2014
Kupiłem ten uchwyt, ponieważ zależało mi na niskiej wadze a nie chciałem wydawać tylu pieniędzy na karbonowy. Nie ma co się bać plastiku, dużo i mocno jeżdżę i jeszcze mi nie pękł, polecam ;)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Bardzo praktyczne, szczególnie w połączeniu z zaciskiem na bidon.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)

 
Drogi Kliencie!

25 maja w całej Unii Europejskiej wchodzą nowe zasady dotyczące ochrony prywatności klientów.
Troszczymy się o bezpieczeństwo Twoich danych, dlatego wprowadziliśmy kilka zmian.

• zaktualizowaliśmy politykę prywatności i plików cookies
• wprowadziliśmy opcję całkowitego usunięcia konta

Zgoda na przetwarzanie danych , o którą poprosimy Cię przy składaniu zamówienia wykorzystywane tylko w zakresie potrzebnym do jego realizacji
(czyli np. Twój adres przekazywany jest firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki).

Informujemy również, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie.