Hike.pl > Opinie
Ilość znalezionych pozycji: 1429
Pozycje: 176 - 200
05-30-2018
Problem głębokości wszycia wkładki był wielokrotnie poruszany. Niestety zależne jest to od pozycji jaką przyjmujemy na rowerze, wielkości siedzenia a nawet rodzaju siodełka - jednym pasuje, innym nie. Siłą rzeczy siedzimy inaczej na rowerze miejskim a inaczej na rowerze szosowym czy stacjonarnym. Również rozstaw kości kulszowych jest też bardzo różny - przy wyborze siodełka mamy dwie czy nawet trzy szerokości. Tutaj niestety nie.

Omawialiśmy ten problem z producentem dosyć dokładnie już kilka lat temu - rozwiązaniem byłoby wyprodukowanie dwóch czy nawet trzech modeli, różniących się głębokością wszycia wkładki. Niestety nie jest to możliwe w tym momencie ze względów logistycznych. Skutkowało by to również wzrostem ceny spodenek.
Cały czas jesteśmy w kontakcie z producentem i być może w tym sezonie coś się uda w końcu rozwiązać.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
12-14-2018
Pierwszy wybór okazał się nietrafione. Bokserki okazały się za duże. Wkładka przesuwała się na plecy :) Wymiana na mniejszy rozmiar nastąpiła bardzo sprawnie. Te drugie okazały się idealne. Polecam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
12-28-2018
Nie przylegają ściśle do ciała, materiał przyjemny.
Umiarkowanie ciepłe, dobrze się spisują w chłodne dni. Przy niskich temperaturach i wysokiej wilgotności nie dają rady. Rozważając stosunek ceny do jakości, oceniam bardzo dobrze.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Katarzyna Misiak about  damskie getry termoaktywne Berkner Thermo:
02-02-2019
Wygodne. Guma w pierwszej chwili nieco ciasna szybko dopasowuje się do ciała i przestaje się ją czuć. Rozmiar należy dobrać z zapasem na oddychanie. Sprawdzają się również jako spodnia odzież przy pracy siedzącej w chłodnym pomieszczeniu.

Zalety: Wygodny wysoki stan
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Rafał Błachuta about  męska koszulka termoaktywna Berkner Thermo:
02-11-2019
NAJLEPSZA KOSZULKA NA ŚWIECIE

Zalety: BARDZO CIEPŁA I MIŁA W NOSZENIU

Wady: BRAK
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Gabriela Muszyńska about  Berkner Snow Wave piankowe spodnie narciarskie:
03-18-2019
Spodnie są rewelacyjne.

Zalety: Ciepłe, wygodne, eleganckie

Wady: Brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
03-09-2020
uitShOjbrVEW

Zalety: WqJkegPFyRLwY

Wady: upDlZXGvqM
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
03-27-2020
Zakupione towary są w bardzo dobrym gatunku. Dostawa szybko i sprawnie.POLECAM!!!!

Zalety: dobry gatunek
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
03-27-2020
Dobry gatunek materiału
POLECAM!!!

Zalety: Dobry gatunek materiału i cena niewygórowana
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Grzegorz Krupop about  bandana Viking Regular 1166:
03-29-2020
styl i funkcjonalność

Zalety: same plusy
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
jacek zaidlewicz about  damska koszulka z golfem Berkner Action:
06-11-2020
doskonały sklep :)

Zalety: szybko i sprawnie

Wady: brak możliwości płatności Blikiem
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
07-13-2020
Plecak lekki, dosyć wygodny. Jest dosyć wąski i rzeczywiście mały. Zmieści tylko kilka podstawowych rzeczy.

Zalety: Lekki, dopasowany.

Wady: Dosyć wąski.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
12-03-2020
Doskonały zakup, spełnia całkowicie moje oczekiwania.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
krzysztof komorowski about  Viking maska na twarz z membraną Windstopper:
12-29-2020
niestety maska kompletnie nie trzyma się na twarzy. być może jest zaprojektowana wyłącznie na zadarte nosy. zjeżdża w dół przy najmniejszym ruchu. do tego niechlujnie wycięty otwór na nos. szkoda bo fajny ciepły materiał. ogólnie - katastrofa
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
02-08-2021
Jeden z lepszych produktów w swojej kategorii.To kolejny raz kiedy wybieram produkt Berkner.

Zalety: Wysoka jakość wykonania i spełnia swoje zadanie, jest ciepła. Nie łapie zapachu potu. Materiał miły dla ciała.

Wady: Trochę za bardzo dopasowane mankiety.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
04-21-2021
Super koszulka, dosko ale sprawdza się podczas aktywności, golf dopasowany, z przyjemnego materiału.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
04-29-2021
wg mnie wkładka umiejscowiona nietrafnie - nie chroni kości kulszowych, nogawki nie mają silikonowego paska i zwijają się podczas jazdy uciskając pachwiny
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
06-01-2021
Bokserki dobrej jakości, wygodna wkładka lecz wszyta za wysoko. Brak silikonów przy nogawkach powoduje podwijanie się bokserek. Za taką cenę to polecam.

Zalety: Dobrej jakości, miękka wkładka

Wady: Za wysoko wszyta wkładka
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Dobrze zatrzymują ciepło i świetnie dopasowują się do ciała, nie widać ich pod odzieżą, są cieplutkie i wygodne. Jak najbardziej zachęcam do zakupu tych świetnych, a przy okazji niedrogih kalesonów.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
bieliznę Berkner kupuję od kilku lat chyba siedmiu, mam taki rodzaj pracy że nie mogę się bez niej obejść, do tego rower i narty, dlaczego lubię tą bieliznę, bo ma dużo jonów srebra, ta bielizna najmniej łapie zapachy. Może i bym spróbował co innego ale jest za drogie dla mnie, natomiast z tańszymi marakami miałem złe doświadczenie, po 2-3 miesiącach lądowały w koszu.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Po kilku latach chciałem znów kupić kalesony tej firmy, byłem, jestem z nich bardzo zadowolony, tylko zaskoczenie - kiedyś były szyte z rozporkiem, teraz już nie - wielka szkoda.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
kalesony wykonane z naprawdę świetnej jakości tkaniny ! Świetnie chronią przed zimnem jak i zapewniają ze nie jesteśmy w nich spoceni, dzięki swym właściwością, a co do prania to już po wielokrotnym praniu te kalesony nadal są jak nowe. Aczkolwiek do każdego prania dodaję Libella Bil Sport Active Fresh który dodatkowo wspomaga tkaniny.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Rzeczywiście ciepła!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Dla mnie jest trochę za gruba, wolę cieńszą bieliznę, ale trzeba przyznać, że ciepła to jest.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
06-11-2015
Bardzo dobry produkt.

Zalety: Bardzo lekki ,łatwy w montażu
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)

 
Drogi Kliencie!

25 maja w całej Unii Europejskiej wchodzą nowe zasady dotyczące ochrony prywatności klientów.
Troszczymy się o bezpieczeństwo Twoich danych, dlatego wprowadziliśmy kilka zmian.

• zaktualizowaliśmy politykę prywatności i plików cookies
• wprowadziliśmy opcję całkowitego usunięcia konta

Zgoda na przetwarzanie danych , o którą poprosimy Cię przy składaniu zamówienia wykorzystywane tylko w zakresie potrzebnym do jego realizacji
(czyli np. Twój adres przekazywany jest firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki).

Informujemy również, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie.