Hike.pl > Opinie
Ilość znalezionych pozycji: 1458
Pozycje: 176 - 200
12-14-2018
Pierwszy wybór okazał się nietrafione. Bokserki okazały się za duże. Wkładka przesuwała się na plecy :) Wymiana na mniejszy rozmiar nastąpiła bardzo sprawnie. Te drugie okazały się idealne. Polecam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
12-28-2018
Nie przylegają ściśle do ciała, materiał przyjemny.
Umiarkowanie ciepłe, dobrze się spisują w chłodne dni. Przy niskich temperaturach i wysokiej wilgotności nie dają rady. Rozważając stosunek ceny do jakości, oceniam bardzo dobrze.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Katarzyna Misiak about  damskie getry termoaktywne Berkner Thermo:
02-02-2019
Wygodne. Guma w pierwszej chwili nieco ciasna szybko dopasowuje się do ciała i przestaje się ją czuć. Rozmiar należy dobrać z zapasem na oddychanie. Sprawdzają się również jako spodnia odzież przy pracy siedzącej w chłodnym pomieszczeniu.

Zalety: Wygodny wysoki stan
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Rafał Błachuta about  męska koszulka termoaktywna Berkner Thermo:
02-11-2019
NAJLEPSZA KOSZULKA NA ŚWIECIE

Zalety: BARDZO CIEPŁA I MIŁA W NOSZENIU

Wady: BRAK
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Gabriela Muszyńska about  Berkner Snow Wave piankowe spodnie narciarskie:
03-18-2019
Spodnie są rewelacyjne.

Zalety: Ciepłe, wygodne, eleganckie

Wady: Brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
03-09-2020
uitShOjbrVEW

Zalety: WqJkegPFyRLwY

Wady: upDlZXGvqM
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
03-27-2020
Zakupione towary są w bardzo dobrym gatunku. Dostawa szybko i sprawnie.POLECAM!!!!

Zalety: dobry gatunek
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
03-27-2020
Dobry gatunek materiału
POLECAM!!!

Zalety: Dobry gatunek materiału i cena niewygórowana
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Grzegorz Krupop about  bandana Viking Regular 1166:
03-29-2020
styl i funkcjonalność

Zalety: same plusy
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
Lidia Nawrocka about  bandana Viking Regular 6519:
05-15-2020
Obsluga klienta znakomita. Szybka dostawa. Profesjonalne doradztwo.

Zalety: Material bardzo dobrej jakosci. Kolorystyka rowniez. Z latwosia sie oddycha.

Wady: Brak
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
jacek zaidlewicz about  damska koszulka z golfem Berkner Action:
06-11-2020
doskonały sklep :)

Zalety: szybko i sprawnie

Wady: brak możliwości płatności Blikiem
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
07-13-2020
Plecak lekki, dosyć wygodny. Jest dosyć wąski i rzeczywiście mały. Zmieści tylko kilka podstawowych rzeczy.

Zalety: Lekki, dopasowany.

Wady: Dosyć wąski.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-19-2020
dostaw szybko, sprawnie.
Pani ze skelpu dobrała odpowiedni rozmiar
Dziękuję
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
12-03-2020
Doskonały zakup, spełnia całkowicie moje oczekiwania.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
krzysztof komorowski about  Viking maska na twarz z membraną Windstopper:
12-29-2020
niestety maska kompletnie nie trzyma się na twarzy. być może jest zaprojektowana wyłącznie na zadarte nosy. zjeżdża w dół przy najmniejszym ruchu. do tego niechlujnie wycięty otwór na nos. szkoda bo fajny ciepły materiał. ogólnie - katastrofa
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
02-08-2021
Jeden z lepszych produktów w swojej kategorii.To kolejny raz kiedy wybieram produkt Berkner.

Zalety: Wysoka jakość wykonania i spełnia swoje zadanie, jest ciepła. Nie łapie zapachu potu. Materiał miły dla ciała.

Wady: Trochę za bardzo dopasowane mankiety.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
04-21-2021
Super koszulka, dosko ale sprawdza się podczas aktywności, golf dopasowany, z przyjemnego materiału.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
04-29-2021
wg mnie wkładka umiejscowiona nietrafnie - nie chroni kości kulszowych, nogawki nie mają silikonowego paska i zwijają się podczas jazdy uciskając pachwiny
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
06-01-2021
Bokserki dobrej jakości, wygodna wkładka lecz wszyta za wysoko. Brak silikonów przy nogawkach powoduje podwijanie się bokserek. Za taką cenę to polecam.

Zalety: Dobrej jakości, miękka wkładka

Wady: Za wysoko wszyta wkładka
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (1) / Nie (0)
10-12-2014
Dobrze zatrzymują ciepło i świetnie dopasowują się do ciała, nie widać ich pod odzieżą, są cieplutkie i wygodne. Jak najbardziej zachęcam do zakupu tych świetnych, a przy okazji niedrogih kalesonów.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
bieliznę Berkner kupuję od kilku lat chyba siedmiu, mam taki rodzaj pracy że nie mogę się bez niej obejść, do tego rower i narty, dlaczego lubię tą bieliznę, bo ma dużo jonów srebra, ta bielizna najmniej łapie zapachy. Może i bym spróbował co innego ale jest za drogie dla mnie, natomiast z tańszymi marakami miałem złe doświadczenie, po 2-3 miesiącach lądowały w koszu.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Po kilku latach chciałem znów kupić kalesony tej firmy, byłem, jestem z nich bardzo zadowolony, tylko zaskoczenie - kiedyś były szyte z rozporkiem, teraz już nie - wielka szkoda.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
wygodna w noszeniu, łatwa do prania, estetyczna, praktyczny golf, spełnia wszystkie wymagania stawiane takiej odzieży
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
bardzo dobra jako bielizna narciarska
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
dosyć trwała, nie wyciąga się, nie zaciąga się i nie mechaci jak inne
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)

 
Drogi Kliencie!

25 maja w całej Unii Europejskiej wchodzą nowe zasady dotyczące ochrony prywatności klientów.
Troszczymy się o bezpieczeństwo Twoich danych, dlatego wprowadziliśmy kilka zmian.

• zaktualizowaliśmy politykę prywatności i plików cookies
• wprowadziliśmy opcję całkowitego usunięcia konta

Zgoda na przetwarzanie danych , o którą poprosimy Cię przy składaniu zamówienia wykorzystywane tylko w zakresie potrzebnym do jego realizacji
(czyli np. Twój adres przekazywany jest firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki).

Informujemy również, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie.