Hike.pl > Opinie
Ilość znalezionych pozycji: 1458
Pozycje: 201 - 225
10-12-2014
dla mnie super - dobra na narty, na rower i na ulice.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
kalesony wykonane z naprawdę świetnej jakości tkaniny ! Świetnie chronią przed zimnem jak i zapewniają ze nie jesteśmy w nich spoceni, dzięki swym właściwością, a co do prania to już po wielokrotnym praniu te kalesony nadal są jak nowe. Aczkolwiek do każdego prania dodaję Libella Bil Sport Active Fresh który dodatkowo wspomaga tkaniny.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Rzeczywiście ciepła!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Dla mnie jest trochę za gruba, wolę cieńszą bieliznę, ale trzeba przyznać, że ciepła to jest.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
06-11-2015
Bardzo dobry produkt.

Zalety: Bardzo lekki ,łatwy w montażu
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
05-04-2015
Spodenki ideał! Zarówno do treningu jak i startów. Posiadają system zapewniający odprowadzanie wilgoci a ich krój zapewnia pełną swobodę ruchów. Pierwszy egzemplarz który mi się nie podwija i nie powoduje otarć na wewnętrznej stronie ud a w innych firmach miałem z tym problem. Posiadają małą kieszonkę wewnątrz a także ciekawym rozwiązaniem jest sznurek ściągający który jest wpleciony przez całą gumkę w spodniach co zapobiega jego wywleczeniu :)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Grazyna about  Karta rabatowa hike.pl:
10-12-2014
Karta dostarczana jest zwykle za pozno mozna ja urzyc przy nastepnym zakupie.Tylkoczy zrobisz go w terminie waznosci karty?Zwykle nie da sie jej wykorzystac
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Dobre zdjęcie, oby więcej takich ;)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
ma wszystko co chcę i co nie chcę. sprytnie pomyślany, narzędzia bardzo dobrej jakości, mały jak na tyle rzeczy. Fajny gadżet - jedyny minus to cena.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Mam taki, tyle że poprzedniej generacji bo nie widzę tu małych szczypiec. Sprawdza się. Polecam!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Torebka ok - fajnie wygląda pod siodełkiem, łatwo się czyści z błota. Sztywna!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
rzeczywiście ciepłe i chronią od wiatru. jedyny minus - mało elastyczne
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
to prawda, mało rozciągliwe ale cieplusie. Jak szukałam na prawdę ciepłych majtek i nie żałuję
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Faktycznie, fajna i lekka kurtka, odpinane rękawy, nieprzemakalna, można spokojnie jechać w silnym deszczu, kaptur trochę mały jak na kask.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Kurtka super na tegoroczne wiatry. Trzyma ciepło i jest nie do przedmuchania. Z deszczem też radzi sobie znakomicie. Polecam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Jeżdżę już 3ci sezon jest rewelacyjna przy temp -3st bielizna termo i coolmax pod spód i można spokojnie śmigać bez obawy złapania grypy co do wielkości kaptura zakładam pod kask i jest ok.Dla zachowania parametrów polecam środek Pro-Tekt outdoor do impre
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
Jan Kraśniewski (krasniewski@mm.pl) about  męska koszulka termoaktywna z rozpinanym golfem Berkner Thermo:
10-12-2014
Towar naprawdę SUPER ! POLECAM !!!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
wietny jest ten golf! Uwielbiam go nosić cały rok, nawet w lecie, gdy jest chłodniej i deszczowo. Ładnie dopasowuje się do ciała i wygląda zjawiskowo!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
solidny produkt w atrakcyjnej cenie, polecam
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Nareszcie ktoś pomyślał i dał czerwony odblask z tyłu, tak to jak miałam odblask pod siodełkiem to gdy założyłam torbę na bagażnik to był zasłonięty a teraz nie muszę się o to martwić. Topeak jak zawsze sprawdza się bardzo dobrze, długo szukałam wersji podwyższonej, bo mam nietypowy rower i pasuje idealnie. Pozdrawiam ;)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
wietny do użytku codziennego, bardzo wytrzymały (mój poprzedni pękł pod naciskiem), warto było dorzucić trochę. POLECAM!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Bałem się, że będą problemy ze ślizganiem się bagażnika na sztycy lub skrzypieniem przy obciążeniu ale mam już za sobą jedną dużą wyprawę z nim i nie było problemów. Dokupiłem też torbę Topeak MTX TrunkBag EX i świetnie się sprawdza, trzyma się pewnie na bagażniku i nie odpina się. Dla żony dokupiłem koszyk na zakupy MTX Rear Basket, świetna opcja z jednym rozmiarem, faktycznie pasuje do wszystkich sztyc i łatwo mogę przepiąć bagażnik do jej roweru. Koszyk można równie łatwo odpiąć i wejść z nim do sklepu. Porządnie wykonany bagażnik, polecam :)
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Jestem zwolennikiem przedniego koszyka, bo widzę czy mi się coś nie wysypuje i mogę podjadać z zakupów ;D Oczywiście są siatki ochronne ale do niektórych rzeczy wolę ten przedni z któreg jestem bardzo zadowolony. Świetny patent z tym szybkim przyczepianiem, nie muszę chodzić z reklamówkami tylko wchodzę do sklepu z koszykiem, polecam!
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Najważniejsze, jest stabilny i to się dla mnie najbardziej liczyło przy wyborze, polecam.
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)
10-12-2014
Zaciekawiła mnie dość mała cena jak na rzecz tego typu. Podszedłem do zkaupu z rezerwą, jednak nie kryje się tutaj żaden haczyk. Jak dla mnie idealne- tanie, wygodne i wytrzymałe. Fajne spodenki :) Pozdrawiam. Kuba
Ładuję...Czy ta opinia była przydatna? Tak (0) / Nie (0)

 
Drogi Kliencie!

25 maja w całej Unii Europejskiej wchodzą nowe zasady dotyczące ochrony prywatności klientów.
Troszczymy się o bezpieczeństwo Twoich danych, dlatego wprowadziliśmy kilka zmian.

• zaktualizowaliśmy politykę prywatności i plików cookies
• wprowadziliśmy opcję całkowitego usunięcia konta

Zgoda na przetwarzanie danych , o którą poprosimy Cię przy składaniu zamówienia wykorzystywane tylko w zakresie potrzebnym do jego realizacji
(czyli np. Twój adres przekazywany jest firmie kurierskiej w celu dostarczenia przesyłki).

Informujemy również, że obsługa plików cookies jest włączona w tym serwisie w celu zapewnienia maksymalnej funkcjonalności i efektywności, jak i w celach statystycznych.
Możesz zmienić te ustawienia, klikając na przycisk obok. Zwróć jednak uwagę, że niektóre funkcje sklepu mogą nie działać poprawnie.